Penthouse excellent état, 70 m², Paliouri, Pallini

Pallini
  • € 140 000
  • 4
  • 70
  • 1
  • 2
  • Non
Annonce mise à jour le 29/03/2024
Description
Στο παραδοσιακό Παλιούρι, πωλείται φανταστικό διαμέρισμα 2ου ορόφου με μοναδική θέα. Βρίσκεται σε ένα ωραίο συγκρότημα με κοινόχρηστο κήπο, διαθέτει μία θέση parking. Το ακίνητο αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, στο οποίο υπάρχει και τζάκι. Έχει δύο φωτεινά και ευρύχωρα υπνοδωμάτια στο δεύτερο όροφο και ένα μπάνιο. Με εσωτερική σιδερένια σκάλα ενώνεται η σοφίτα , η οποία έχει διαμορφωθεί σε ένα ωραίο υπνοδωμάτιο. Η σοφίτα έχει και μία έξοδο σε ένα μπαλκόνι στο οποίο μπορείς να τοποθετήσεις έναν λέβητα ή να το χρησιμοποιήσεις ως μπαλκόνι. Η απόλαυση αυτού του διαμερίσματος είναι η φανταστική θέα που προσφέρει το μπαλκόνι του στον Τορωναίο κόλπο. Η περιοχή έχει απόλυτη ησυχία και είναι κατάλληλο για μόνιμη κατοικία, για οικογενειακές διακοπές ή τουριστική εκμετάλλευση.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.



Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με e-mail και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

Για πιο γρήγορη επικοινωνία συμπληρώνετε την αίτηση ενδιαφέροντος μέσα σε κάθε ακίνητο και σας καλεί η γραμματεία για ραντεβού.
Caractéristiques
Référence
BR-21753
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
70 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
2° étage
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Meublé
Jardin commun
Coûts
prix
€ 140 000
Efficacité énergétique
année de construction
2008
état
Excellent / Rénové
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur