Duplex 300 m², Fourka, Kassandra

Kassandra
  • € 320 000
  • 2
  • 300
  • 3+
  • Non
Annonce mise à jour le 04/03/2024
Description
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΗ ΦΟΥΡΚΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Αναζητάτε το ιδανικό σπίτι που συνδυάζει τον παραδοσιακό χαρακτήρα με τις σύγχρονες ανέσεις; Μην ψάχνετε περισσότερο - το βρήκατε!
Βασικά Χαρακτηριστικά:
Εμβαδόν Οικοπέδου: 1.000τμ
Εμβαδόν Κατοικίας: 300τμ
Υπνοδωμάτια: 4 (Ένα master υπνοδωμάτιο με εσωτερική τουαλέτα)
Μπάνια: 2
Υπογείο με επιπλέον τζάκι, υπνοδωμάτιο, αποθήκη, και τουαλέτα
Ανεξάρτητη θέρμανση με ατομικό λέβητα πετρελαίου και ενεργειακό τζάκι στο ισόγειο
Κλιματισμός
Εσωτερικοί Χώροι:
Στο ισόγειο, θα βρείτε ένα ενιαίο, ευρύχωρο σαλόνι με παραδοσιακό τζάκι, μια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες ανέσεις και μια μεγάλη τραπεζαρία. Υπάρχει επίσης ένα λουτρό για τους επισκέπτες.
Στον πρώτο όροφο, υπάρχουν τέσσερα άνετα υπνοδωμάτια, όπου το ένα από αυτά είναι master room με δική του εσωτερική τουαλέτα. Υπάρχει επίσης ένα επιπλέον μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια οδηγούν σε μπαλκόνια με ανοιχτωσιά και θέα.
Στο υπόγειο, υπάρχει ακόμη ένα λειτουργικό τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο, μια μεγάλη αποθήκη και μια τουαλέτα. Υπάρχει επίσης κλειστό γκαράζ και ανοιχτές θέσεις στάθμευσης.
Εξωτερικοί Χώροι:
Η μονοκατοικία περιβάλλεται από έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο 1.000τμ με γκαζόν, οπωροφόρα δέντρα και πηγάδι. Υπάρχει επίσης μεγάλο μπάρμπεκιου για κοινές στιγμές χαράς με την οικογένεια και τους φίλους.
Τοποθεσία:
Βρίσκεται σε πολύ ήσυχο σημείο, περίπου 2.500 μέτρα από την παραλία. Επίσης, η μονοκατοικία βρίσκεται σε πολύ βολική τοποθεσία, με άμεση πρόσβαση σε καταστήματα, ταβέρνες, καφετέριες και beach bar. Είναι μόλις 93 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και 6 χιλιόμετρα από την κωμόπολη της Κασσανδρείας.
Τιμη 320.000€ κωδ. 2658 GEOKTISIES 2310330287,6981241388 ****Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ σας. Το στίγμα στον χάρτη δεν αντιστοιχεί στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
Caractéristiques
Référence
2658
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
300 m²
chambres/pièces
2 chambres/pièces, 3+ bains/douches
nombre total étages
3 étages
Coûts
prix
€ 320 000
Efficacité énergétique
année de construction
1992
chauffage
Autonome
Classe énergétique
Ζ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur