Villa indépendante, neuve, 150 m², Adele, Arkadi

Arkadi
  • € 700 000
  • 5+
  • 150
  • 2
  • Non
Description
2 βίλες σε μεγάλο οικόπεδο προς πώληση στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου. Πρόκειται για δύο νεόδμητες βίλες 75 τ.μ. η καθεμία, σε οικόπεδο 4000 τ.μ, σε προνομιακή τοποθεσία με εξαιρετική θέα στη θάλασσα.
Κάθε βίλα αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα - σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Εξωτερικά, κάθε βίλα έχει βεράντα με πέργκολα, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και εξωτερική πισίνα. Επίσης, όλο το οικόπεδο στο οποίο βρίσκονται οι βίλες περιβάλλεται από πέτρινο τοίχο, ενώ είναι όμορφα διαμορφωμένο με κήπο και πλακόστρωτες αυλές.
Το συγκεκριμένο ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προσωπική χρήση ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία είτε για επαγγελματική χρήση ως τουριστικό κατάλυμα. Η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται και η εξαιρετική κατασκευή το καθιστούν μοναδικό ακίνητο καθώς έχει πανοραμική θέα στο βουνό και τη θάλασσα, ενώ βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πόλη του Ρεθύμνου και τις διάσημες παραλίες του Πλατανιά.

Ο Αδελιανός Κάμπος είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Δημοτικής Κοινότητος Άδελε του Δήμου Ρεθύμνης στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης της Κρήτης, σε υψόμετρο 2 μέτρα.
Ο Αδελιανός Κάμπος βρίσκεται στον κόλπο του Αλμυρού σε απόσταση 4,5 χλμ. ανατολικά από την πόλη του Ρεθύμνου. Το χωριό αποτελεί την ανατολική συνέχεια του Πλατανιά (η ανατολικά άκρη του Ρεθύμνου) και του Πηγιανού Κάμπου ενώ προς τα νότια και για μέσου του οικισμού περνάει ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.). Είναι τουριστικό καλοκαιρινό θέρετρο με ξενοδοχειακές μονάδες και οικογενειακά καταλύματα. Στην παραλία, μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων, παρέχονται εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ ενώ στο χωριό λειτουργούν καταστήματα για τις απαραίτητες προμήθειες και αγορές καθώς και όλων των τύπων εστίασης.
Informations
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
921 - 31/01/2024
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
150 m²
chambres/pièces
5+ (4 chambres, 3 autres), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 700 000
Efficacité énergétique
année de construction
2023
état
Nouveau / En construction
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur