Villa indépendante 182 m², Centre, Aegina

Aegina
  • € 650 000
  • 5+
  • 182
  • 3+
  • Non
Description
Μοναδική πέτρινη βίλα 183 τ.μ. πολυτελούς κατασκευής σε οικόπεδο 1500 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης, σε γραφικό χωριό της Αίγινας με μοναδική θέα θάλασσα , την νήσο Μονή , τον Πόρο και την Πελοπόννησο. Πρόκειται για ιδιαίτερο ακίνητο , σε συγκρότημα τριών ανεξάρτητων κατοικι΄ων , σε ένα ειδυλλιακό τοπίο , σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών από το λιμάνι της Αίγινας.
Η βίλλα είναι κτισμένη σε τρία επίπεδα, με ιδιαίτερα φωτεινούς χώρους , καθιστικό με τζάκι, πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα με κτιστούς καναπέδες και μοναδική θέα τη θάλασσα και την πισίνα, ανοικτή κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, πρώτος όροφος με ensuite υπνοδωμάτιο, πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα, κάτω επίπεδο με τρία υπνοδωμάτια , δύο μπάνια, θέα και πρόσβαση στην πισίνα, wc επισκεπτών, μικρή kitchenette , λεβιτοστάσιο.
Η κατοικία διαθέτει ατομική πισίνα, bbq, κτιστή υπαίθρια τραπεζαρία , ανοικτό parking τριών αυτοκινήτων , μάντρα πετρόκτιστη, διατίθεται πλήρως εξοπλισμένη και πολυτελώς επιπλωμένη. Ιδανικό ακίνητο για εξοχική κατοικία και για τουριστική επένδυση.
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
1620778 - 02/04/2024
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
182 m²
chambres/pièces
5+ (4 chambres, 2 autres), 3+ bains/douches
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / bois
Coûts
prix
€ 650 000
Efficacité énergétique
année de construction
2011
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur