Penthouse à rénover, 137 m², Céramique, Gazi - Metaxourgio - Votanikos

Gazi - Metaxourgio - Votanikos
  • € 335 000
  • 5+
  • 137
  • 2
  • 4
  • Oui
Description
Πρόκειται για ένα διαμπερές οροφοδιαμέρισμα 137 τμ στον 4ο όροφο μίας πενταόροφης πολυκατοικίας.
Ένα μεγάλο και άνετο διαμέρισμα που αποτελείται από ένα σαλόνι, τρεις κρεβατοκάμαρες, 2 μπάνια, κουζίνα και μία πολύ ευρύχωρη είσοδο.
Το πλεονεκτημά του είναι το πολύ μεγάλο μπαλκόνι από την μεριά του σαλονιού από το οποίο έχεις ανοιχτή θέα στο μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης. Υπάρχει ενιαίο μπαλκόνι και από την μεριά των υπνοδωματίων επίσης με πολύ ανοιχτή θέα στο αστικό τοπίο.
Είναι πολύ φωτεινό διότι από τα μεγάλα παραθυρά του μπαίνει άπλετο φως, μεγάλα ψηλοτάβανα δωμάτια και πολύ καλή διαρρύθμιση.
Μία ανάσα από την πλατεία Αυδή στην καρδιά του Μεταξουργείου, μία ραγδαία ανερχόμενη περιοχή και με πολλές προοπτικές ανάπτυξης, γεμάτη trendy μαγαζιά και καλλιτεχνικό κόσμο.
Βρίσκεται δίπλα σε όλα τα μέσα μεταφοράς, μετρό αλλά και πολύ κοντά σε όλα τα ιστορικά μνημεία του κέντρου της Αθήνας.
Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Μεταξουργείο είναι συνοικία στο βορειοδυτικό τμήμα του κέντρου της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Τα τελευταία χρόνια αρκετές ζώνες της περιοχής έχουν αναβαθμιστεί λόγω της γενικότερης ανάπλασης του Μεταξουργείου. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της περιοχής είναι τα υπέροχα νεοκλασικά κτίρια καθώς και οι γραφικοί πεζόδρομοι που κρύβει στα σοκάκια της οι οποίοι μαρτυρούν τη μεγάλη ιστορία της. Η περιοχή αποκτά φήμη ως καλλιτεχνική και μοντέρνα γειτονιά λόγω των γκαλερί, μουσείων και σύγχρονων εστιατορίων και καφετεριών που έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια. Η καρδιά της γειτονιάς είναι η πλατεία Αυδή, η οποία προσελκύει κατοίκους και επισκέπτες που απολαμβάνουν το πράσινο κατα διαστηματα η πλατεία φιλοξενεί φεστιβάλ ενώ γύρω από τη πλατεία υπάρχουν εστιατόρια, θέατρα και γκαλερί τέχνης.
Προσβασιμότητα: Το Μεταξουργείο εκτείνεται στον χώρο που ορίζεται από τις Λεωφόρους Κωνσταντινουπόλεως και Δηλιγιάννη και τις οδούς Δεληγιώργη, Αγίου Κωνσταντίνου, Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) και Σαλαμίνος. Εφάπτεται του Γκαζοχωρίου, του Κεραμεικού, της ευρύτερης περιοχής της Πλατείας Ομονοίας, της Ακαδημίας Πλάτωνος και του Κολωνού.
Διασχίζεται από το υπόγειο σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ. Από το Μεταξουργείο διέρχεται η Γραμμή 2 του Μετρό και η περιοχή εξυπηρετείται από τον Σταθμό Μεταξουργείο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μεταξουργείο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων της Αθήνας (1998) με αποτέλεσμα να αποκτά πλέον ιδιαίτερο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
W-02RNGA - 04/03/2024
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
137 m²
chambres/pièces
5+ (4 chambres, 3 autres), 2 bains/douches
étage
4° étage, avec ascenseur
nombre total étages
2 étages
autres caractéristiques
Exposition externe
Balcon
Meublé
Coûts
prix
€ 335 000
Efficacité énergétique
année de construction
1945
état
À rénover
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur