Duplex 248 m², Centre, Penteli

Penteli
  • € 2 500/mois
  • 4
  • 248
  • 3
  • Non
Annonce mise à jour le 18/04/2024
Description
Πεντέλη, κέντρο, εκπληκτική μεζονέτα, ανεξάρτητη, επιφάνειας 248τμ, υπεροχής αισθητικής και ποιότητας, με προσανατολισμό Βορειοανατολικό, κατασκευής 2000, από υλικά υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, 2 επιπέδων, ισογείου και 1ου ορόφου.
Το ισόγειο αποτελείται από άνετο σαλόνι που κοσμείται από πανέμορφο τζάκι, χώρο τραπεζαρίας, κουζίνα ανεξάρτητη με χώρο φαγητού και εξοπλισμένη με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, 1 wc και βεράντα με πρόσβαση σε μεγάλο κήπο.
Στον 1ο όροφο συναντάμε ένα με καθιστικό με τζάκι, 3 υπνοδωμάτια από τα οποία το ένα master με δικό του μπάνιο, walking closet και laundry room, 2 μπάνια, αποθήκη και βεράντες με εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή.
Διαθέτει εσωτερική σκάλα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με ανεξάρτητο λέβητα και αυτονομία ανά επίπεδο, boiler, κλιματισμό, δρύινα δάπεδα και πλακάκι σε κουζίνα και μπάνια, 2 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης, και μεγάλο κήπο. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, ήσυχο, με πράσινο, και ταυτόχρονα πλησίον αγοράς, συγκοινωνιών και κεντρικών αρτηριών. Διαθέσιμο από 1/11. Interattica Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2108015631, email: pkiritsis@interattica.com
Caractéristiques
Référence
1628751
transaction
Location
typologie
Duplex
superficie
248 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Balcon
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 2 500/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
2000
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur