Duplex, neuve, 168 m², Rizareios, Chalandri

Chalandri
  • € 800 000
  • 5
  • 168
  • 3+
  • Non
Annonce mise à jour le 20/03/2024
Description
Μεζονέτα 5ου – 6ου ορόφου επιφάνειας 168 τμ, η οποία αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, ένα master υπνοδωμάτιο με εσωτερικό λουτρό, ένα γραφείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξενώνας - υπνοδωμάτιο και ένα επιπλέον λουτρό. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια, το καθένα με δικό του λουτρό, και επιπλέον βοηθητικοί χώροι. Ο εξώστης μπροστά από το σαλόνι και την κουζίνα είναι επιφάνειας περίπου 20τμ. Kάθε υπνοδωμάτιο και στα δυο επίπεδα έχει πρόσβαση σε δικό του εξώστη, ενώ το πάτωμα είναι ξύλινο. Στη μεζονέτα ανήκουν δυο υπόγειες θέσεις στάθμευσης, στις οποίες υπάρχει παροχή για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκίνητου, και μια αποθήκη 19 τμ στο υπόγειο.
Η μεζονέτα αποτελεί μέρος ενός πενταόροφου σύγχρονου κτιρίου υψηλών προδιαγραφών, θα είναι ενεργειακής κλάσης Α+ με συστήματα κουφωμάτων βαρέως τύπου θερμοδιακοπής, διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες και εξωτερική θερμομόνωση πάχους 12εκ. Το σύστημα θέρμανσης για την απόδοση θερμότητας είναι ενδοδαπέδιο μέσω επιτοίχιας ατομικής μονάδας φυσικού αεριού με πλήρη αυτονομία κάθε χώρου (σαλόνι, κουζίνα , υπνοδωμάτια) μέσω ξεχωριστών θερμοστατών. Για την ψύξη υπάρχουν κλιματιστικές μονάδες διαιρούμενου τύπου, μια σε κάθε χώρο.
Η κατοικία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριου του 2024 και θα παραδοθεί έτοιμη προς κατοίκηση.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Χαλάνδρι είναι μια πολυσύχναστη γειτονιά, που βρίσκεται μόλις 10 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 26 χλμ από το αεροδρόμιο. Είναι γνωστό για την αγορά του με τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Προσελκύει πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές και θεωρείται μία από τις εμπορικότερες περιοχές των βορείων προαστείων. Η περιοχή φιλοξενεί πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς και πρεσβείες. Συνδέεται ήδη με σταθμούς μετρό Χαλανδρίου, Δουκίσσης Πλακεντίας, Αγ. Παρασκευής και Προαστιακού, ενώ έχει πολλές συνδέσεις λεωφορείων και εύκολη πρόσβαση σε Αττική Οδό.
Caractéristiques
Référence
W-02TT39
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
168 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 3+ bains/douches
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 800 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, au sol, alimenté au méthane
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur