• € 30 000
  • 2 875
Annonce mise à jour le 19/02/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 1-1099 - Τορώνη Παραλία Συκιάς ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΥΚΙΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 2875 τ.μ. Διαθέτει πρόσοψη 67 μέτρα, βάθος 54 μέτρα απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα Τιμή: 30.000 € Πωλείται αυτό το μοναδικό αγροτεμάχιο στην παραθαλάσσια περιοχή της Συκιάς. Με μια επιφάνεια 2875 τ.μ. Η πρόσοψή του, που αγγίζει τα 67 μέτρα, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή είσοδο στο ακίνητο. Επιπλέον, με ένα βάθος 54 μέτρα, θα έχετε την απόλυτη ιδιωτικότητα και την ευκαιρία να σχεδιάσετε τον κήπο σας όπως πάντα ονειρευόσασταν.
Απέχοντας μόλις 1000 μέτρα από την κρυστάλλινη θάλασσα, αυτό το αγροτεμάχιο έχει την τέλεια τοποθεσία για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και την θάλασσα στις παραλίες της περιοχής ή να χτίσετε το δικό σας ιδιωτικό παραθαλάσσιο καταφύγιο καθώς είναι ιδανικό για να τοποθετηθούν τροχόσπιτα.
Αυτό το αγροτεμάχιο είναι μια σπάνια ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα κομμάτι γης σε μια από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες τοποθεσίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το παράδεισο στην Συκιά.

Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.

Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.


Sithon Real Estate

Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη

Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής

ΤΚ: 63072

Κινητό: 6907859220 whats up/viber

Email : sithon.realestate@gmail.com
Caractéristiques
Référence
1-1099
transaction
Vente
typologie
Terrain Agricole
superficie
2 875 m²
Coûts
prix
€ 30 000
Options additionnelles

Contacter l'annonceur