Penthouse Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 360 000
  • 4
  • 110
  • 2
  • 5
  • Oui
Description
Οροφοδιαμέρισμα Προς Πώληση, 5ος όροφος στην περιοχή της Χαριλάου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 110 τ.μ.. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα μπάνιο και wc. Το έργο είναι παραδοτέο το τέλος του 2023. Έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλών προδιαγραφών. Διατίθεται αντλία θερμότητας με ενδοδαπέδια θέρμανση, έχει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου διπλής υάλωσης και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Νεόδμητο, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, έχει ωραία θέα με ανοιχτωσιά και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Πολυτελές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: κλειστή θέση πάρκινγκ στο υπόγειο, Τέντες, Ασανσέρ, Αποθήκη, θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της πόλης.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
551853 - 14/12/2023
transaction
Vente
typologie
Penthouse | Propriété de luxe
superficie
110 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
5° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Coûts
prix
€ 360 000
charges de copropriété
€ 20/mois
Efficacité énergétique
année de construction
2023
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, au sol, alimenté au méthane
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur