Appartement 1 chambre Ακτή Ύδρα, Thermisia, Ermioni

ErmioniΑκτή Ύδρα
  • € 135 000
  • 2
  • 56
  • 1
  • 0
  • Non
Description
Κωδικός ακινήτου: 1-3 - Ερμιόνη Ακτή Ύδρας ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 56 τ.μ. σε οικόπεδο 150 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 15. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε πάρκο, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 178000 μέτρα - Τιμή: 135.000 € Το σπίτι που ονειρεύεστε ,στη γειτονιά των ονείρων σας ! Πωλείται στούντιο με 1 υπνοδωμάτιο , εμβαδού 56 τμ και δικαίωμα επέκτασης με άδεια για ακόμη 8 τμ , με αποθήκη επιπλέον και σε οικόπεδο 150 τμ , με 1 μπάνιο, μεγάλο ωραίο σαλόνι, τζάκι, open plan κουζίνα και κήπο !
Αποκτήστε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν ακριβώς όπως το είχατε φανταστεί! Ιδανικές εξοχικές κατοικίες σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας 2,5 ώρες από το κέντρο της Αθήνας οδικός στο πιο κοσμοπολιτικά σημεία της Ελλάδας.
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Πόρτο Ύδρα είναι τα πλεύσιμα κανάλια μήκους 4 χιλιομέτρων που προσφέρουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σπιτιών στην πρώτη γραμμή να δέσουν τα σκάφη τους στις κατοικίες τους. Άλλοι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μαρίνα του Porto Hydra Hotel, σύμφωνα με την πολιτική του ξενοδοχείου.
Η ιδιωτική αμμώδης παραλία του Resort έχει μήκος πάνω από 800 μέτρα και είναι πραγματικά εξαιρετική, όπως και πολλές οι περισσότερες παραλίες στην περιοχή της Ερμιονίδας, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες και στους επισκέπτες του σπιτιού μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Με προβλήτες στις περισσότερες βίλες, ιδιωτικό πάρκινγκ και ιδιωτική φύλαξη 24 ώρες το 24ώρο και 365 ημέρες το χρόνο, οι οικιστές και οι παραθεριστές απολαμβάνουν τα προνόμια υψηλών υπηρεσιών.
Κάνε windsurf, θαλάσσιο σκι και άλλα θαλάσσια σπορ όλο τον χρόνο. Κάνε κουπί στα κανάλια με ένα καγιάκ ή πάρε ένα ποδήλατο και απόλαυσε την διαδρομή ανάμεσα στα μικρά σοκάκια. Επίσης, υπάρχει γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο τένις, καθώς και παιδική χαρά. Ο χώρος είναι περιφραγμένος και φυλάσσεται όλο το 24ώρο. Συνολικός Αριθμός Βιλών: 330 απευθύνονται κυρίως σε Έλληνες και διεθνής επισκέπτες με υψηλα εισοδηματικά κριτήρια. Ιδιόκτητες βίλες με κήπο φτιαγμένες με αυστηρά αρχιτεκτονικά πρότυπα σεβόμενες το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το Χωριό είναι φιλικό προς τα παιδιά και ιδανικό για χαλαρωτικές βόλτες καθώς είναι πλήρως πεζοδρομημένο. Με ιδιωτική φύλαξη 24 ώρες το 24ώρο και 365 ημέρες το χρόνο
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
1-3 - 03/11/2023
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
56 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 1 bain/douche
étage
Rez-de-chaussée, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / bois
Coûts
prix
€ 135 000
charges de copropriété
€ 75/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1980
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur