Appartement 3 chambres Βοτανικός, Gkazi, Gazi - Metaxourgio - Votanikos

Gazi - Metaxourgio - VotanikosΒοτανικός
  • € 700 000
  • 5+
  • 206
  • 2
  • 2
  • Non
Annonce mise à jour le 17/01/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 110732 - Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός Βοτανικός ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 206 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1930 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2009. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - ηλεκτρικό,
- Τιμή: 700.000 € Σε γωνιακό κτίριο, μόλις μερικά μέτρα από το metro πωλείται 2ος όροφος συνολικού εμβαδού 202,81 τ.μ. (με δύο διαμερίσματα airbnb 105 + 85 τ.μ. αντίστοιχα).


Διαμέρισμα 1:
επιφάνειας 105 τ.μ., βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του κτηρίου με πρόσβαση με ανελκυστήρα σε 2ο και 3ο όροφο και κλιμακοστάσιο.
Κατά την είσοδο στο διαμέρισμα βρίσκεστε στο μεγάλο σαλόνι-καθιστικό και την τραπεζαρία. Η πόρτα στο βάθος αριστερά σας οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα με το μεγάλο διπλό κρεβάτι. Δεξιά της εισόδου του διαμερίσματος βρίσκεται η κουζίνα και στο τέλος του διαδρόμου μετά το πάσο της κουζίνας βρίσκεται το μπάνιο.
Το διαμέρισμα έχει ιδιωτικό μπαλκόνι με τέντες και θέα στο παλιό εργοστάσιο Γκαζιού.


Διαμέρισμα 2:
Μπαίνοντας στο διαμέρισμα βρίσκετε η κρεβατοκάμαρα και η τραπεζαρία. Δεξιά το καθιστικό, ενώ αριστερά ο διάδρομος που οδηγεί στην κουζίνα και το μπάνιο.
Το διαμέρισμα έχει ιδιωτικό μπαλκόνι και πρόσβαση στην ταράτσα στον 3ο όροφο


Δώμα 16,76 τ.μ. + ακάλυπτο χώρο 186.05 τ.μ. με μεταλλική πέργολα.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η έκδοση άδειας δόμησης στο δώμα, για επέκταση της δόμησης με τη δημιουργία ενός 32 τμ. loft και διαμόρφωση πράσινης ταράτσας με πέργκολα - σκίαστρο, jacuzi κλπ. που προορίζεται για εκμετάλλευση μέσω βραχυχρόνιων μισθώσεων.


Aπό το δώμα του κτιρίου υπάρχει όμορφη θέα προς τις τρεις πλευρές αυτού, που περιλαμβάνει τον λόφο της Ακρόπολης, την Τεχνόπολη-Γκάζι και Ιερά Οδό.


Εναλλακτικά στην ταράτσα του κτιρίου μπορεί να δημιουργηθεί all day cafe.


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Στην περιοχή Γκάζι-Τεχνόπολη, μόλις 150 μέτρα από τον σταθμό Μετρό Κεραμεικός (απευθείας σύνδεση μέσω της γραμμής 3 (μπλε γραμμή) με το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - στάση ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και με το λιμάνι του Πειραιά - στάση ΠΕΙΡΑΙΑΣ). Μόνο 1,2 χλμ από την Αρχαία Αγορά της Αθήνας και 1,3 χλμ από τον εμπορικό δρόμο της Ερμού, ενώ οι γραμμές του Μετρό εξυπηρετούν για επίσκεψη στα αξιοθέατα της Αθήνας σε λίγα λεπτά – Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος, Μουσείο της Ακρόπολης, Παρθενώνας, Ερέχθειο.


Περισσότερα διαθέσιμα ακίνητα στην ιστοσελίδα μας: www.dp-properties.gr
Τηλ.επικοινωνίας: 2111993473
Caractéristiques
Référence
110732
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
206 m²
chambres/pièces
5+ (3 chambres, 3 autres), 2 bains/douches
étage
2° étage
Coûts
prix
€ 700 000
Efficacité énergétique
année de construction
1930
état
Excellent / Rénové
chauffage
Centralisé, alimentation électrique
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur