Penthouse 72 m² avec balcon, Mournies, El. Venizelos

El. Venizelos
  • € 155 000
  • 3
  • 72
  • 2
  • 2
  • Non
Description
Ρετιρέ διαμέρισμα προς πώληση κοντά στην πόλη των Χανίων – 1153

Διαμέρισμα 72 τετραγωνικών μέτρων δευτέρου ορόφου (χωρίς ασανσέρ) διατίθεται προς πώληση στην περιοχή Πασακάκι, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο των Χανίων.

Η πολυκατοικία είναι κατασκευής του 1990 και αποτελείται από τρεις ορόφους (ισόγειο-πρώτος-δεύτερος) και ο κάθε όροφος αποτελείται από δύο διαμερίσματα.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και γωνιακό με μπαλκόνια από τρεις πλευρές με θέα προς τα Λευκά Όρη, τη Μαλάξα και τα δυτικά της πόλης των Χανίων.

Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια (και τα δύο έχουν πρόσβαση στο ίδιο μπαλκόνι προς τα δυτικά), μεγάλο ενιαίο χώρο με σαλόνι και τραπεζαρία και πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι με θέα τα Λευκά Όρη, την κουζίνα σε ξεχωριστό δωμάτιο με ένα μικρό χώρο για δεύτερη τραπεζαρία, μεγάλο ανακαινισμένο λουτρό με ντουζιέρα και το χωλ/διάδρομο στην είσοδο του διαμερίσματος

Το διαμέρισμα προσφέρει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, μάρμαρο στο πάτωμα, τζάκι, θέση στάθμευσης και αποθηκευτικό χώρο στο ένα μπαλκόνι.

Βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα από τον κεντρικό δρόμο της Αναγνώστου Γογονή, όπου κανείς μπορεί να βρει όλες τις υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων σουπερμάρκετ, φαρμακείων, καφετέριες, ταβέρνες, 24ώρα μίνι-μάρκετ κλπ΄

Το κέντρο των Χανίων είναι περίπου 15 λεπτά μακριά με τα πόδια. Η περιοχή έχει πλέον εύκολη πρόσβαση στη Νέα Εθνική Οδό από την έξοδο των Μουρνιών (περίπου 3-4 λεπτά οδικώς), όπου κανείς μπορεί να βρει και άλλες υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων μεγαλύτερων σουπερμάρκετ.

Το διαμέρισμα είναι μισθωμένο

Η Ενεργειακή του κατηγορία είναι Δ.

#caneaproperties #chania #crete #mournies #pasakaki #forsale #for_sale #penthouse #apartment #balconies #views #whitemountains #white_mountains #chaniasales #chania_sales
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
1153 - 29/04/2024
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
72 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
2° étage
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 155 000
charges de copropriété
€ 8/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1990
chauffage
Autonome
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur