Terrain agricole en Vente

Sfakia
  • € 620 000
  • 10 500
Annonce mise à jour le 11/04/2024
Description
Ένα από τα πιο όμορφα και σήμερα παρθένα αλλά αναπτυσσόμενα χωριά στο νοτιότερο μέρος των Χανίων γνωστό ως Φραγκοκάστελλο έχει την ευκαιρία να αγοράσει ένα οικόπεδο με ατελείωτη και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα στο Λιβυκό πέλαγος, ηρεμία και δυνατότητες.

Το Φραγκοκάστελλο τα έχει όλα, ιστορικά αντικείμενα, πολιτιστικές γιορτές, δραστηριότητες με βάση τη φύση, γκουρμέ και παραδοσιακό καφέ, εστιατόρια, χαλαρωτικές αμμουδιές με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, αδέσμευτα και άγρια βουνά με εκατοντάδες φαράγγια για όσους αγαπούν την περιπέτεια.

Το συνολικό εμβαδόν του οικοπέδου είναι 10,500 τμ και η δόμησή του είναι 400 τμ καθιστώντας το ιδανικό για μια ευρύχωρη, πολυτελή βίλα ή ένα συγκρότημα bungalows. Μέσα στο οικόπεδο υπάρχουν 250 παραγωγικές ελιές.

Ανεξάρτητα από τη χρήση και τις προτιμήσεις, αυτό το οικόπεδο προσφέρει άφθονο χώρο, άγρια και αδάμαστη ομορφιά της φύσης που το περιβάλλει. Το οικόπεδο είναι προσβάσιμο μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου.
Η απόσταση από το χωριό Φραγκοκάστελλο απέχει 3 λεπτά με το αυτοκίνητο όπου θα βρείτε πρόσβαση σε καθημερινές ανάγκες όπως παντοπωλεία, φούρνος, καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα με σουβενίρ, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Από το Φραγκοκάστελλο σε 12 λεπτά οδικώς έχετε πρόσβαση στην πολύ γνωστή Χώρα Σφακίων όπου υπάρχουν πολλές ανέσεις αλλά και στο λιμάνι όπου σας δίνει πρόσβαση σε δημοφιλείς απρόσιτους με αυτοκίνητο προορισμούς όπως η Γαύδος, το Λουτρό, τα Γλυκά Νερά.
Caractéristiques
Référence
TRE-1021
transaction
Vente
typologie
Terrain Agricole
superficie
10 500 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
autres caractéristiques
Exposition sud
Coûts
prix
€ 620 000
Options additionnelles

Contacter l'annonceur