Duplex Μυτιλήνης 6, Βάρη 16672, Vari, Vari - Varkiza

Vari - VarkizaΜυτιλήνης 6, Βάρη 16672
  • € 1 200 000
  • 5+
  • 300
  • 3+
  • Oui
Annonce mise à jour le 04/03/2024
Description
Στην Βαρη, σε εξαιρετική γειτονιά, πωλείται πανέμορφη μεζονέτα 300 τ.μ., σε τέσσερα επίπεδα. Στην είσοδο του κτιρίου συναντάει κανείς την  εξωτερική πισίνα (με ψηφιδωτό) ,η οποία είναι ορατή σε όλους τους ορόφους και ακολουθεί  έναν πράσινο δεντροφυτεμένο κήπο, με διαμορφωμένο χώρο για εστίαση BBQ .
Το σαλόνι διαθέτει μαρμάρινο τζάκι και η τραπεζαρία είναι ευρύχωρη και φωτεινή καθώς ο χώρος είναι ψηλοτάβανος και περιβάλλεται απο πολλά τζάμια. Τα πατώματα είναι ξύλινα και ο φωτισμός κρυφός. Στη συνέχεια υπάρχει η κουζίνα που είναι πλήρως εξοπλισμένη και έχει άμεση πρόσβαση στον χώρο εστίασης . Ένα βοηθητικό μπάνιο ξένων και ασανσέρ το οποίο βρίσκεται σε όλους τους ορόφους καθώς επίσης και εσωτερική μαρμάρινη σκάλα με κουπαστή.
 Στο κάτω όροφο υπάρχει το playroom ,με ειδικό παράθυρο το οποίο βλέπει το εσωτερικό της πισίνας και κουζίνα που είναι ανοιχτή και εξοπλισμένη. Δυο δωμάτια ,δυο αποθήκες μικρές και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Η πρόσβαση στον κάτω κήπο είναι άμεση. Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο συναντάμε δυο υπνοδωμάτια με ενιαία βεράντα και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Έξτρα αποθηκευτικοί χώροι επίσης διαθέσιμοι.
 Τέλος στον δεύτερο όροφο ένα μάστερ υπνοδωμάτιο με ένα μπάνιο με Jacuzzi. Υπάρχουν κλιματιστικά σώματα παντού, ηλιακός θερμοσίφωνας και η θέρμανση γίνεται με αντλία, με χρήση ρεύματος και πετρελαίου. Η πόρτα είναι ασφαλείας και ο συναγερμός ενεργός σε όλα τα επίπεδα με ανεξάρτητη οθόνη χειρισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή είναι ανερχομένη και απέχει ελάχιστα τόσο απο το κέντρο της Βάρκιζας όσο και απο την Βουλιαγμένη και κατα συνέπεια και απο την  θάλασσα.
Caractéristiques
Référence
EK-5670061
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
300 m²
chambres/pièces
5+ (4 chambres, 3 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée, avec ascenseur
nombre total étages
4 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 200 000
Efficacité énergétique
année de construction
2005
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur