Villa indépendante 844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο, Agkairia, Paros

Paros844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο
  • € 3 000 000
  • 5+
  • 385
  • 3+
  • Non
Annonce mise à jour le 03/06/2024
Description

Η Πάρος, ένα νησί με γνήσια αρχιτεκτονική. Ένα νησί με αξιοθέατα και πλούσια ιστορική πολιτισμική κληρονομιά. Μέρος αυτής το Καμάρι της Πάρου είναι 5 λεπτά μακριά από την Αλυκή, το γνωστό χωριό των ψαράδων.

Στο Καμάρι βρίσκονται δύο ιδιαίτερες βίλες, που κάθε μια ξεχωριστά προάγει την ιδιωτικότητα και την ηρεμία λόγω της ανεπανάληπτης τοποθεσίας και θέας που έχουν. Κάτι πολύ εντυπωσιακό στην πρώτη βίλα είναι η καθηλωτική θέα που έχει μέσω ενός πελώριου ανοίγματος, που σου επιτρέπει να εξερευνήσεις τα απέναντι νησιά του Αιγαίου. Μπαίνοντας στα δεξιά, βρίσκεται ένα ευρύχωρο και μοντέρνο καθιστικό όπου εκεί έχει σχεδιαστεί ένα τζάκι, ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου. Ενώ στα αριστερά βρίσκεται ο χώρος της τραπεζαρίας, με άμεση πρόσβαση στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Στην δεύτερη βίλα η θέα είναι το ίδιο μαγευτική. Εκεί υπάρχει εξίσου πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Στους χώρους των υπνοδωματίων, της κάθε βίλας, διατυπώνεται η αποκλειστικότητα και ο προσωπικός χαρακτήρας του κάθε υπνοδωματίου ξεχωριστά. Συγκεκριμένα κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει en-suite μπάνιο, ενώ σε κάποια από αυτά οι νιπτήρες είναι “ντυμένοι” από το πράσινο μάρμαρο της Τήνου, μια επιλογή του αρχιτέκτονα.

Εξωτερικά υπάρχουν κήποι και BBQ, ενώ κάθε βίλα έχει τη δική της “ατελείωτη” πισίνα, που ενώνεται οπτικά με το γαλάζιο της θάλασσας.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν για να δομηθούν οι βίλες αυτές, με απόλυτη ησυχία και ιδιωτικότητα. Άλλωστε, αυτό είναι ιδανικό για έναν αγοραστή που ενδιαφέρεται να επενδύσει, για παράδειγμα μέσω ενοικίασης της δεύτερης βίλας, εφόσον δεν επιτρέπεται από πουθενά κοινόχρηστος χώρος ούτε και στα parking.

Ένα ακίνητο με χαρακτήρα και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Κάθε ένας θα ήθελε να περιέλθει σε έναν τέτοιο χώρο πόσο ακόμα να ζήσει σε αυτή την φωτεινή και φιλόξενη προς όλους βίλα.
Caractéristiques
Référence
7-597
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante
superficie
385 m²
chambres/pièces
5+ (6 chambres, 3 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Piscine
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / bois
Coûts
prix
€ 3 000 000
Efficacité énergétique
année de construction
2023
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur