Duplex 350 m², Agia Triada, Afidnes

Afidnes
  • € 360 000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • Oui
Annonce mise à jour le 24/05/2024
Description
Αφίδνες (Κιούρκα), Αγία Τριάδα, πωλείται εξαιρετική μεζονέτα (ημιτελής) , 350 τ.μ., 4 επίπεδα σε οικόπεδο 1036 τ.μ., με απεριόριστη θέα στη γύρω περιοχή.
Στο 1ο επίπεδο της μεζονέτας έχει σχεδιαστεί το σαλόνι με τζάκι, η κουζίνα, η τραπεζαρία, ένα υ/δ, ένα WC και 3 μπαλκόνια που καλύπτουν διαφορετικές όψεις της κατοικίας.
Εναλλακτικά δίνεται η δυνατότητα διαμόρφωσης χώρου για την δημιουργία ενός κλειστού παρκινγκ στη θέση της κουζίνας. Στο ίδιο επίπεδο έχει σχεδιαστεί ένα WC, 2 αποθήκες και ασανσέρ.
Στο 2ο επίπεδο όπου η πρόσβαση γίνεται με σκάλα η με ασανσέρ, συναντάμε την κουζίνα με δικό της μπαλκόνι , την τραπεζαρία και το σαλόνι με τζάκι και με πρόσβαση σε άλλο μπαλκόνι και ένα WC.
Στο 3ο επίπεδο έχουμε 3 υ/δ με το δικό του μπαλκόνι το κάθε ένα, εκ των οποίων το ένα μάστερ, ένα μπάνιο και πλυσταριό/αποθήκη. Στο χώρο του χωλ έχει σχεδιαστεί ξύλινη σκάλα που δίνει πρόσβαση στη σοφίτα.
Η κατοικία έχει κατασκευαστεί/σχεδιαστει με εξαιρετικές προδιαγραφές. Προβλέπει κλιματισμό ψύξης/θέρμανσης σε όλους τους χώρους. Η θέρμανση θα είναι αυτόνομη ανά όροφο.
Η τοποθεσία του κοντά στα 650 μέτρα από τη λίμνη Μπελέτση , ο άνετος περιβάλλοντας χώρος και η ωραία διαρρύθμιση των χώρων του, το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για κατοικία αλλά και για επένδυση δεδομένου ότι η περιοχή αυξάνει συνεχώς την επενδυτική δυναμική της.
Απέχει 19 λεπτά από τη Νέα Κηφισιά και 16 λεπτά από τον Άγιο Στέφανο
Hellenic Private Listings
Caractéristiques
Référence
1645439
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
350 m²
chambres/pièces
5+ (4 chambres, 3 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée, avec ascenseur
nombre total étages
4 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Exposition externe
Balcon
Coûts
prix
€ 360 000
Efficacité énergétique
année de construction
2010
chauffage
Autonome
Classe énergétique
A
Options additionnelles

Contacter l'annonceur