Duplex 210 m², Centre, Moudania

Moudania
  • € 330 000
  • 4
  • 210
  • 3
  • Non
Annonce mise à jour le 19/03/2024
Description
H NEWDEAL REAL ESTATE GROUP ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΖΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ  ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ , ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ. Ξεκινάμε την ξενάγηση μας στο ακίνητο συνολικής  επιφάνειας 210 τ.μ.  από το ισόγειο στο οποίο συναντάμε έναν ενιαίο χώρο με ένα wc στην συνέχεια ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο από εσωτερική σκάλα και συναντάμε ένα μοντέρνο καθιστικό με τζάκι και μια μοντέρνα κουζίνα σε ξεχωριστό χώρο από το σαλόνι στην συνέχεια ανεβαίνουμε  στον δεύτερο όροφο που συναντάμε τρία μεγάλα δωμάτια ένα  μεγάλο μπάνιο  με μπανιέρα και στο χολ των δωματίων θα συναντήσουμε μια εντοιχιζόμενη ντουλάπα και στην μέση συναντάμε μια είσοδο με πτυσόμενη σκάλα που ανεβαίνει στην σοφίτα  το οποίο προς το παρόν χρησιμοποιείται σαν αποθηκευτικός χώρος.
Επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου θα δούμε στο μπροστινό μπαλκόνι και χώρο για BBQ, μετά θα βρούμε κουφώματα αλουμινίου με σίτες σε όλες τις μπαλκονόπορτες του ακινήτου  και τέντες, υπάρχει πόρτα ασφαλείας , η θέρμανση του ακινήτου θα συναντήσουμε  λέβητα πετρελαίου με σώματα, 4 κλιματιστικά  και ένα όμορφο τζάκι. 
Για περισσότερες πληροφορίες  καλέστε στα γραφεία μας στην ΤΣΙΜΙΣΚΗ 33 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4ος ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
2310-620520 
NEWDEAL REAL ESTATE GROUP  
Caractéristiques
Référence
ΚΙΑ77980
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
210 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Porte blindée
Balcon
Meublé
Jardin privé
Coûts
prix
€ 330 000
Efficacité énergétique
année de construction
2002
Classe énergétique
A
Options additionnelles

Contacter l'annonceur