Villa indépendante, excellent état, 200 m², Ville principale - Chora, Lefkada

Lefkada
  • € 490 000
  • 5
  • 200
  • 2
Annonce mise à jour le 17/05/2024
Description
Στην περιοχή των Τσουκαλάδων στη Λευκάδα σε μια ήσυχη γειτονιά , προσφέρεται προς πώληση μια βίλλα 200 τ.μ. σε οικόπεδο 657 τ.μ. Η βίλλα αποτελείται από τρία επίπεδα: ένα υπόγειο με γυμναστήριο, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και αποθήκη, το ισόγειο με ευρύχωρο καθιστικό, τζάκι και θέα στον κήπο, καθώς και πρώτο όροφο με τρία υπνοδωμάτια. Η βίλλα διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης, μεγάλη αυλή με διάφορα φυτά που προσφέρουν μια φυσική δροσιά το καλοκαίρι και επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής πισίνας στον εξωτερικό χώρο.
Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ενεργειακά αλουμίνια με τριπλά τζάμια, κλιματιστικά, μπόιλερ, ηλιακό θερμοσίφωνα για ζεστό νερό, προεγκατεστημένες γραμμές σε αναμονή για αντλία θερμότητας και προεγκατάσταση για σύστημα συναγερμού. Η κατοικία προσφέρει θέα στη θάλασσα από το μπαλκόνι, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για οικογενειακή κατοικία. Το οικόπεδο διαθέτει επιπλέον δικαιώματα δόμησης έως 110 τ.μ.
Η τοποθεσία είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται μόλις 3 χλμ από την παραλία των Τσουκαλάδων, 7 χλμ από την πόλη της Λευκάδας και πολύ κοντά στον Άγιο Νικήτα,και την γνωστή σε όλους παραλία το κάθισμα
Caractéristiques
Référence
RH-7565
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
200 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
nombre total étages
3 étages
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition externe
Balcon
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 490 000
Efficacité énergétique
état
Excellent / Rénové
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur