Duplex Τριπόλεως, 8, Centre, Penteli

PenteliΤριπόλεως, 8
  • € 490 000
  • 306
Description
Εξαιρετική επιλογή μεζονέτας συνολικής επιφάνειας ,306τμ, στη Π.Πεντέλη. Τοποθετημένη σε ένα μικρό συγκρότημα ιδιωτικών μεζονετών σε μια ήσυχη περιοχή με κατοικίες στους πρόποδες της Πεντέλης, στα βόρεια προάστεια της Αθήνας. Η μεζονέτα διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια (το ένα en-suite), ψιλοτάβανες οροφές, και άνετη διαρύθμιση χώρου.

Ευκαρία για εσωτερική ανακαίνιση και αναβάθμιση των χώρων ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης πολυτελής κατασκευής. Ιδιωτικός κήπος στο μπροστινό και πίσω μέρος, υπόγειο garage και driveway. Ιδανική επιλογή για νέες αναπτυσσόμενες οικογένειες. O χώρος του υπογείου έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε πλήρως λειτουργικό διαμέρισμα.

Η γειτονία αποτελείται μόνο από ιδιωτικές οικιστικές κατοικίες και η δυνατότητα περαιτέρω ανάπλασης είναι περιορισμένη. Πράσινα τοπία και ήσυχοι δρόμοι συνθέτουν το σκηνικό της περιοχής. Η πλησιέστερη αγορά της Νέας Πεντέλης, είναι σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια προσφέροντας πολλές επιλογές για αγορές (σουπερ μαρκετ, μίνι μάρκετ, βιβλιοπωλείο κα) και διασκέδαση (καφέ, εστιατόρια, μπαρ).

Ο κοντινότερος σταθμός του Μετρό, Δουκίσσης Πλακεντίας είναι 12 λέπτα περίπου με το αυτοκίνητο. Το κέντρο της Αθήνας και το Διεθνές αεροδρόμιο Ελ.Βενιζελος είναι 30 και 25 λεπτά με το αυτοκίνητο κάνοντας χρήση των αυτοκινητοδρόμων. Επίσης, η Γλυφάδα και η Αθηναική ριβιέρα βρίσκονται σε απόσταση 40 λεπτών.
Informations
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Porte blindée
Balcon
Jardin privé
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
EK-5817789 - 31/03/2024
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
306 m²
nombre total étages
4 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Porte blindée
Balcon
Jardin privé
Coûts
prix
€ 490 000
Efficacité énergétique
année de construction
1980
chauffage
Autonome
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier