Appartement 3 chambres Βύρωνος, 132, Centre, Kalamata

KalamataΒύρωνος, 132
  • € 220 000
  • 4
  • 96
  • 2
  • 1
  • Oui
Annonce mise à jour le 15/01/2024
Description
Καλώς ήρθατε σε αυτό το γοητευτικό οροφο-διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων σε ιδανική τοποθεσία κοντά στο λιμάνι, δίπλα σε σχολείο και σε κοντινή απόσταση από το σούπερ μάρκετ. Αυτή η προσεκτικά σχεδιασμένη κατοικία προσφέρει όχι μόνο έναν άνετο χώρο διαβίωσης αλλά και μια βολική και ζωντανή γειτονιά.

Καθώς μπαίνετε, θα σας υποδεχτεί μια εκπληκτική θέα που βελτιώνει τη συνολική ατμόσφαιρα του διαμερίσματος. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν άπλετο φυσικό φως, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση για να εξασφαλίσει ένα άνετο περιβάλλον κατά τις πιο κρύες εποχές.

Για τη διευκόλυνσή σας, διατίθεται ανελκυστήρας, που καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε διαφορετικούς ορόφους. Παρέχεται χώρος στάθμευσης, διασφαλίζοντας ότι το όχημά σας είναι ασφαλές και εύκολα προσβάσιμο. Επιπλέον, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά ενός κοινόχρηστου κήπου, ιδανικό για χαλάρωση ή συναναστροφή με τους γείτονες.

Χρειάζεστε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο; Κανένα πρόβλημα! Το διαμέρισμα περιλαμβάνει εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο για να φιλοξενήσει τα υπάρχοντά σας.

Είτε σας ελκύει η γραφική θέα, οι πρακτικές ανέσεις ή η εγγύτητα σε βασικές εγκαταστάσεις, αυτό το διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων είναι ένας τέλειος συνδυασμός άνεσης και άνεσης. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτή την υπέροχη κατοικία το νέο σας σπίτι.
Caractéristiques
Référence
EK-5823085
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
96 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Jardin commun
Coûts
prix
€ 220 000
charges de copropriété
€ 15/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1990
état
Excellent / Rénové
chauffage
Centralisé, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier