Villa indépendante Θυμέλη, Θυμέλη 20100, Kato Almiri, Saronikos

SaronikosΘυμέλη, Θυμέλη 20100
  • € 420 000
  • 5
  • 200
  • 3
  • Non
Description
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ .ΕΥΚΑΙΡΙΑ.NEA TIMH........
Αφήστε πίσω κάθε έγνοια με αυτόν τον ευρύχωρο και γαλήνιο χώρο.
Αυτή η βίλα είναι ένας παράδεισος κοντά στη θάλασσα, μια πηγή ηρεμίας και χαλάρωσης για εκείνους που αναζητούν μια απόδραση από την καθημερινότητα. Είναι ο τέλειος προορισμός για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και θα σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές και εμπειρίες.
Το χωριό βρίσκεται 9 χλμ. νότια από τον Ισθμό της Κορίνθου και απέχει 83 χλμ. από την Αθήνα (1 ώρα) μέσω της Οδού Κορίνθου-Επιδαύρου, 115 χλμ. από το Αεροδρόμιο (1h 30min)
Ο χώρος
Η βίλα διαθέτει έναν ευρύχωρο κήπο, ιδανικό για χαλάρωση και διασκέδαση. Εκεί θα βρείτε μια επιβλητική πισίνα μεγάλων διαστάσεων που προσφέρει δροσιά και αναζωογόνηση τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Είναι ο τέλειος χώρος για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους σας, οργανώνοντας μπάρμπεκιου και γευματίζοντας υπό τον απέραντο ουρανό.

Η βίλα αποτελείται από δύο ορόφους, προσφέροντας άνετους και ευρύχωρους χώρους διαβίωσης. Στο ισόγειο, θα ανακαλύψετε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδανική για να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα με τα φρέσκα τοπικά υλικά. Το ευρύχωρο σαλόνι και η τραπεζαρία είναι οι ιδανικοί χώροι για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Η βίλα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, κατάλληλα διακοσμημένα για να προσφέρουν άνεση και ιδιωτικότητα. Τα μπάνια είναι πολυτελή και λειτουργικά, παρέχοντας όλες τις ανέσεις που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Όταν θα βρεθείτε στα μεγάλα μπαλκόνια, θα αντικρίσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα που θα σας συναρπάσει. Οι ευρύχωρες βεράντες και οι μπαλκονόπορτες προσφέρουν τον τέλειο χώρο για να απολαύσετε τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα και τη γαλήνη της θάλασσας.
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
3217 - 19/12/2023
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
200 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 420 000
Efficacité énergétique
année de construction
2001
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur