Terrain non constructible en Vente

AnthidonosΑνθηδών
  • € 150 000
  • 1 025
Annonce mise à jour le 11/04/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 5976 - Ακραίφνια Σκροπονέρια ΠΩΛΕΙΤΑΙ επικλινές οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 1025 τ.μ. Διαθέτει κτίσμα, γεώτρηση, νερό, ρεύμα απόσταση από θάλασσα 650 μέτρα Τιμή: 150.000 €
Πωλείται οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο με κτίσμα στην περιοχή Σκροπονερίων, Βοιωτιας. Το οικόπεδο έχει έκταση 1025,40 τετραγωνικά μέτρα. Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου. Η οικοδομή εντός του οικοπέδου αποτελείται από 3 ημιτελείς ορόφους 88 τετραγωνικών εκ των οποίων ο πρώτος αποτελείται από σαλόνι-κουζίνα (ενιαίος χώρος), 3 κοιτώνες, W.C., λουτρό και διάδρομο επικοινωνίας. Στο πίσω μέρος του ισογείου υπάρχει αποθήκη. Όλοι οι όροφοι επικοινωνούν με κοινόχρηστο χώρο (κλιμακοστάσιο). Έχει ρεύμα και νερό. Το οικόπεδο είναι επικλινές. Έχει πανοραμική θέα στη θάλασσα σε απόσταση 650 μέτρων. Είναι πολύ κοντά στη Χαλκίδα. Πολλοί κάτοικοι μένουν μόνιμα. Υπάρχουν γήπεδα τένις και μπάσκετ και παιδική χαρά. Όλος ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος.

H αναγραφόμενη διεύθυνση είναι κατα προσέγγιση. Για την υπόδειξη του παρόντος ακινήτου εκ μέρους της εταιρείας μας, απαιτείται η υπογραφή της σχετικής εντολής υπόδειξης ακινήτου πριν την υπόδειξη, με ταυτόχρονη επίδειξη της ταυτότητας ή διαβατηρίου εν ισχύ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική της εταιρείας μας σε ότι αφορά τις υποδείξεις των ακινήτων μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας. (Αρ. Άδειας: 424280)
Caractéristiques
Référence
5976
transaction
Vente
typologie
Terrain non constructible
superficie
1 025 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Coûts
prix
€ 150 000
Options additionnelles

Contacter l'annonceur