Terrain non constructible en Vente

Mouresi
  • € 58 000
  • 500
Annonce mise à jour le 30/05/2023
Description
Ο Άγιος Δημήτριος είναι ένα αρκετά μεγάλο γραφικό χωριό κτισμένο πάνω σε μια καταπράσινη ράχη που κατηφορίζει ως την θάλασσα. Το όνομά του το πήρε από ένα παλιό μοναστήρι, το οποίο στα νεότερα χρόνια έδωσε την θέση του στον σημερινό ομώνυμο, μεγαλοπρεπή, μητροπολιτικό ναό. Το χωριό διαθέτει έναν πραγματικό λαβύρινθο καλοσυντηρημένων λιθόστρωτων καλντεριμιών και φυσικών μονοπατιών που οδηγούν σε ξωκλήσια όπως του Άη-Γιαννάκη, του Αγίου Γεωργίου, της Παναγίας και του Σωτήρος, σε πλατείες με φιλικές ταβέρνες και σε φιλόξενα καταλύματα τα οποία τώρα τελευταία αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς.

Κατηφορίζοντας μέσα από τα καλντερίμια ή τον δημόσιο ασφαλτόστρωτο δρόμο, ο επισκέπτης θα φθάσει τελικά στον οικισμό του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος στο παρελθόν ήταν το επίνειο του Αγίου Δημητρίου, σήμερα όμως αποτελεί το πιο αναπτυγμένο παραθαλάσσιο θέρετρο του Πηλίου.

ΕΝΑΣ ΑΡΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΠΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΩΣ ΔΕΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ,ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΩΝ,ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
Caractéristiques
Référence
EK-600644
transaction
Vente
typologie
Terrain non constructible
superficie
500 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Coûts
prix
€ 58 000
Options additionnelles

Contacter l'annonceur