Hôtel en Vente

Pallini
  • € 5 500 000
  • 3 600
Description
Πωλείται Ξενοδοχείο πολυτελείας με θέα θάλασσα και σε κοντινή απόσταση από θάλασσα και αγορά. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 85 δωμάτια, ρεσεψιόν, εσωτερικό χώρο σαλόνι και τραπεζαρία και εξωτερικό χώρο σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα, αποθηκευτικοί χώροι, πισίνα -μπαρ με πολλές παροχές για όσους το επιλέγουν. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την αγορά και την θάλασσα. Καλή επενδυτική κίνηση για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το τουρισμό στην περιοχή Πευκοχώρι.

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες.
Το μεσιτικό γραφείο Anastasia Real Estate λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.
Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% συν το Φ.Π.Α. 24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου. Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150 € συν Φ.Π.Α. Η μεσιτική αμοιβή για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 2000 € + Φ.Π.Α.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
1598 - 12/04/2024
transaction
Vente
typologie
Immeuble | Propriété de luxe
superficie
3 600 m²
nombre total étages
4 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
Utilisation actuelle du bâtiment
Hôtel
autres caractéristiques
Câblé
Porte blindée
Exposition externe
Système d'alarme
Coûts
prix
€ 5 500 000
Efficacité énergétique
état
Excellent / Rénové
chauffage
Centralisé, alimentation électrique
Options additionnelles

Contacter l'annonceur