Appartement 3 chambres excellent état, quatrième étage, Kipriadou - Ano Patisia, Ano Patisia

Ano Patisia
  • € 275 000
  • 4
  • 135
  • 2
  • 4
  • Oui
Description
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα 135 τ.μ. που μόλις ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου με άριστης ποιότητας υλικά και υψηλή αισθητική. Το διαμέρισμα είναι πολύ φωτεινό και γωνιακό και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες, ιδιαίτερα ευρύχωρο σαλόνι, μια σύγχρονη κουζίνα και δύο μπάνια. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο. Συμπεριλαμβάνεται επίσης και αποθήκη, που βρίσκεται μέσα στο διαμέρισμα, αλλά και επιπλέον αποθήκη 2,5 τ.μ. στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Το ακίνητο διαθέτει 2 μπαλκόνια, κουφώματα αλουμινίου, θερμοδιακοπτόμενα με διπλά τζάμια και σίτες, πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, καθώς και ηλιακό θερμοσίφωνα. Τα πατώματα είναι δρύινα στα υπνοδωμάτια, μάρμαρο στην κουζίνα και στους διαδρόμους και πλακάκι στα μπάνια. Έχει τοποθετηθεί εσωτερική θερμομόνωση, ενώ διαθέτει τριφασικό και νυχτερινό ρεύμα. Βρίσκεται μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από τον ηλεκτρικό σταθμό των Άνω Πατησίων σε ήσυχη γειτονιά με άμεση πρόσβαση στην Εθνική οδό. Πρόκειται για ένα μοναδικό, άρτια ανακαινισμένο ακίνητο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Άνω Πατήσια. Η περιοχή αυτή είναι κυρίως τα Πατήσια των παλαιών Αθηναίων. Το τέρμα της οδού Πατησίων, όπου και ο σημερινός σταθμός Άνω Πατήσια ήταν επίκεντρο εορτασμού της Πρωτομαγιάς, με πολλές εξορμήσεις των Αθηναίων εκείνη την εποχή του έτους. Η περιοχή ορίζεται στα βόρεια από την Ριζούπολη, βορειοανατολικά και ανατολικά από τον συνοικισμό Κυπριάδου και το Γαλάτσι, νοτιοανατολικά και νότια από την Κυψέλη και τα Κάτω Πατήσια, και δυτικά από τον ποταμό Κηφισό. Βορειοδυτικά εκτείνονται οι Δήμοι Νέας Χαλκηδόνας και Νέα Φιλαδέλφεια, με όριο τον χείμαρρο Ποδονίφτη, αριστερό παραπόταμο του Κηφισού. Περιοχή που έχει αρκετό πράσινο με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο, ήσυχες γειτονιές και όμορφες μονοκατοικίες. Κάθε γειτονιά διαθέτει τα δικά της ξεχωριστά καταστήματα καθημερινής χρήσης καθώς και ευκολία στα μεταφορικά μέσα και στην κοινωνική ζωή.
Στα Άνω Πατήσια υπάρχουν πολλά καταστήματα ρούχων και παπουτσιών, φημισμένα ουζερί, γνωστές μπυραρίες. Στο τέρμα της Πατησίων βρίσκονται πολλά ζαχαροπλαστεία, για τα οποία φημίζεται.
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
W-02U22F - 07/03/2024
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
135 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
4° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 275 000
Efficacité énergétique
année de construction
1964
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur