Appartement 1 chambre Χανιά, Centre, La Canée

La CanéeΧανιά
  • € 120 000
  • 2
  • 44
  • 1
  • 1
  • Non
Annonce mise à jour le 06/02/2024
Description
Σας παρουσιάζουμε αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα που βρίσκεται στη γοητευτική πόλη των Χανίων . Αυτό το ακίνητο βρίσκεται στον πρώτο όροφο και προσφέρει έναν άνετο χώρο διαβίωσης 44,41 τ.μ.

Ιδανικό για άτομα ή ζευγάρια, περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι, ιδανικό για να απολαύσετε το ευχάριστο κλίμα των Χανίων . Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα μπάνιο και μια ενιαία κουζίνα καθιστικού, παρέχοντας άφθονο χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση.

Αυτό το υπό κατασκευή ακίνητο διαθέτει μια σειρά από σύγχρονες ανέσεις, όπως αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με αντλία θερμότητας και ηλιακό θερμοσίφωνα, εξασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση όλο το χρόνο. Ο σχεδιασμός του διαμερίσματος χαρακτηρίζεται από μια κομψή και μινιμαλιστική προσέγγιση, που αποπνέει σύγχρονη κομψότητα.

Σε κεντρική τοποθεσία, αυτό το διαμέρισμα απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης των Χανίων , προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε μια πληθώρα ανέσεων, όπως καταστήματα, εστιατόρια και πολιτιστικά αξιοθέατα.

Με την προνομιακή του τοποθεσία και τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, αυτό το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία τόσο για τους αγοραστές που αναζητούν μια άνετη κατοικία όσο και για τους επενδυτές που αναζητούν μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Τα Χανιά παρουσιάζουν ένα συναρπαστικό μείγμα ιστορίας, πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς. Με φόντο τα απόκρημνα βουνά και το καταγάλανο Αιγαίο, αυτή η πόλη είναι γνωστή για το γραφικό ενετικό λιμάνι, τα στενά δρομάκια γεμάτα μπουτίκ και την αρχαία αρχιτεκτονική.

Τα Χανιά διαθέτουν επίσης μια έντονη νυχτερινή ζωή και ένα ζωντανό γαστρονομικό τοπίο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν νόστιμη κρητική κουζίνα.

Με το ήπιο μεσογειακό τους κλίμα και την εγγύτητα σε εκπληκτικές παραλίες, τα Χανιά προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για έναν χαλαρό και απολαυστικό τρόπο ζωής.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-6230.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr
website: https://ktimatoemporiki.gr
Caractéristiques
Référence
750701
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
44 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 1 bain/douche
étage
1° étage
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 120 000
Efficacité énergétique
année de construction
2024
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur