Penthouse Άγιος Νικόλαος, Plateia Koliatsou, Patisia

PatisiaΆγιος Νικόλαος
  • € 75 000
  • 3
  • 68
  • 1
  • 4
  • Non
Annonce mise à jour le 08/02/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 22-212 - Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών Άγιος Νικόλαος ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 68 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1960 με ενεργειακή κλάση Η και ανακαινίστηκε το 2010. Διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από μετρό 150 μέτρα - Τιμή: 75.000 € Πρόκειται για διαμέρισμα 68 μ2 4ου (τελευταίου) ορόφου στο κέντρο της Αθήνας , σε πολύ κεντρικό σημείο , δίπλα σε σταθμό μετρό και στάσεις λεωφορείων. Το διαμέρισμα είναι άμεσα διαθέσιμο, επιπλωμένο και είναι ιδανικό για φοιτητές αλλά και για βραχυχρόνια μίσθωση.
Βρίσκεται σε 4ώροφη πολυκατοικία επί της οδού Τύχης αρ. 21 στα Κάτω Πατήσια Δήμου Αθηναίων . Η πολυκατοικία βρίσκεται επί οικοπέδου εμβαδού 240 μ2, αποτελείται από 2 διαμερίσματα ανά όροφο και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση από πλευρά συντήρησης.
Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, λουτρό, σαλόνι και κουζίνα. Το σαλόνι έχει πολύ μεγάλη βεράντα 17 μ2 με τέντα προς το δρόμο ενώ τα δύο δωμάτια έχουν κοινό μπαλκόνι προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο. Η πολυκατοικία έχει ανεγερθεί το 1960 αλλά το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πρόσφατα (πλην του μπάνιου) και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Τα δάπεδα είναι με πλακίδια, τα κουφώματα αλουμινίου, υπάρχουν αναμονές για τοποθέτηση συστήματος θέρμανσης με αντλία θερμότητας ή επιτοίχιο ατομικό λέβητα φυσικού αερίου.
Το διαμέρισμα πωλείται επιπλωμένο με όλα τα έπιπλα και τον εξοπλισμό κουζίνας και λουτρών και είναι ενεργειακής κλάσης Η.
Η οικοδομή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση από άποψη κατασκευής και συντήρησης, αποτελείται από διαμερίσματα ιδιοκατοίκησης και δεν έχει ασανσέρ. Βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο και απέχει 50 μ. από την Λεωφόρο Αχαρνών, 100 μ. από το Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και 2,5χλμ. από την πλατεία Ομονοίας. Η στάση της γραμμής 1 του μετρό βρίσκεται σε απόσταση 250 μ. Σε ακτίνα 500 μ. υπάρχουν σχολεία όλων των βαθμίδων και σε απόσταση 250 μ. σουπερμάρκετ.
Το ακίνητο μπορεί να αξιοποιηθεί ως βραχυχρόνια μισθωμένη επιπλωμένη κατοικία ενώ είναι κατάλληλο για φοιτητές αφού βρίσκεται κοντά σε Πανεπιστημιακές Σχολές.
Πληροφορίες : Παναγιώτης Βλάσσης, τηλ. 6977640412, panagiotis.vlassis@expgreece.com
Caractéristiques
Référence
22-212
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
68 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
4° étage
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 75 000
charges de copropriété
€ 10/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1960
état
Excellent / Rénové
Classe énergétique
Η
Options additionnelles

Contacter l'annonceur