Terrain non constructible en Vente

PlataniasΣιρίλι, 730 02, Πλατανιάς
  • € 58 000
  • 487
Annonce mise à jour le 17/04/2024
Description
Αποκλειστικά από την RE/MAX Specialists και τον Θανάση Μισχόπουλο,

Πωλείται σε ειδυλλιακή τοποθεσία στο κέντρο του χωριού Σιρίλι βρίσκεται το άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 487τμ με μέγιστη κάλυψη 240τμ. Είναι γωνιακό πάνω σε άσφαλτο με όλα τα δίκτυα κοινής ωφέλειας δίπλα. Μέσα στο χώρο υπάρχουν παλαιά κτίσματα και τρία δέντρα με εσπεριδοειδή
Λόγω της θέσης του έχει υπέροχη θέα στην κοιλάδα του ποταμού Ταυρωνίτη, τους ελαιώνες της περιοχής και είναι σχεδόν περιτριγυρισμένο από αρωματικές πορτοκαλιές και λεμονιές. Οι χαλαροί ρυθμοί του χωριού, η καθαριότητα, η ευγένεια και η ζεστασιά των κατοίκων, η εγγύτητα στον κόμβο του Ταυρωνίτη στον ΒΟΑΚ, και οι πολλές δυνατότητες για διάφορες δραστηριότητες είναι στα προτερήματα του οικοπέδου.
Στο κέντρο και στα 100 μέτρα βρίσκεται το Καφενείο-Μεζεδοπωλείο του χωριού, για τα ψώνια σας υπάρχουν οι εναλλακτικές του Ταυρωνίτη ή των Βουκολιών στα 4 χιλιόμετρα, η παραλία του Ταυρωνίτη στο κέντρο περίπου του κόλπου των Χανίων και σε απόσταση 5 χιλιομέτρων έχει επίσης να προσφέρει παραδοσιακές ψαροταβέρνες, ο κοσμοπολίτικος και τουριστικός Πλατανιάς απέχει 11 χιλιόμετρα και τα Χανιά 33 χιλιόμετρα.
Caractéristiques
Référence
33-2683
transaction
Vente
typologie
Terrain non constructible
superficie
487 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
autres caractéristiques
Exposition ouest
Coûts
prix
€ 58 000
Options additionnelles

Contacter l'annonceur