Terrain constructible en Vente

Alimos
  • € 750 000
  • 386
Description
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ στα Νότια προάστια της ΑΘΗΝΑΣ-ΑΛΙΜΟΣ: Ο Άλιμος ή Καλαμάκι, βρίσκεται στο Νότιο τομέα του λεκανοπεδίου Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής. Συνορεύει με το Ελληνικό στο Νότο, με το Π. Φάληρο στα Β/Δ, με τον Άγιο Δημήτριο στα Β/Α και με την Αργυρούπολη και την Ηλιούπολη στα Ανατολικά. Περικλείεται δυτικά από την Λ. Ποσειδώνος και ανατολικά από την Λ. Βουλιαγμένης, νοτιοδυτικά του όρους Υμηττού.
Η θέση του(δίπλα στη θάλασσα)τον καθιστούν σημαντικό προορισμό για αρκετούς Αθηναίους παραθεριστές καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Άλιμος διαθέτει οργανωμένες παραλίες σχεδόν σε όλο το μήκος της ακτογραμμής. Η Μαρίνα Αλίμου, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες Μαρίνες της Ελλάδας. Δίπλα στη Μαρίνα, επί της Λ. Ποσειδώνος βρίσκεται το κολυμβητήριο της πόλης, ενώ μέσα στο χώρο της Μαρίνας βρίσκεται εγκατεστημένος μικρός αριθμός χώρων εστίασης. Παραπλεύρως της Μαρίνας, η ακτογραμμή είναι ιδιαίτερα αξιοποιημένη με χώρους περιπάτου, διασκέδασης και δημοτικής πλαζ. Εξυπηρετείται από 15 λεωφορειακές γραμμές, 2 γραμμές του Τραμ Αθήνας και την κόκκινη γραμμή(Γραμμή 2-Μετρό Αθήνας)-στάση Ηλιούπολη και στάση Άλιμος, συνολικά που τον συνδέουν με γειτονικούς Δήμους, το κέντρο της Αθήνας, το λιμάνι του Πειραιά, καθώς και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Το οικόπεδο βρίσκεται σε καλό σημείο, ήσυχη περιοχή για οικογένεια με προσβάσεις σε σχολεία, αθλητικά κέντρα, γήπεδα τένις, γυμναστήρια, κ. λ. π. Άμεσα προσβάσιμο από οδικούς άξονες, σε απόσταση από Ελληνικό-6χιλ.(12'), Π. Φάληρο-3 χιλ.(7'), Αργυρούπολη-4 χιλ.(9'), Άγιο Δημήτριο-4 χιλ.(9'), Γλυφάδα-8 χιλ.(15'), Αθήνα-12,2χιλ.(16'), Πειραιάς-10,9χιλ.(14'), Ελ. Βενιζέλος-33χιλ.(40'). Το οικόπεδο είναι προσόψεως, επιφανείας 386,25μ2 με πρόσωπο πλάτους 20μ εφαπτόμενο σε πεζόδρομο, εντός του σχεδίου πόλεως της Δ.Ε. Αλίμου, άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις κείμενες πολεοδομικές διατάξεις. Το οικόπεδο δεν υπάγεται στις δ/ξεις του Ν. 1337/83 περί εισφοράς σε γη και χρήμα και βρίσκεται σε απόσταση:
-580μ από το Λόφο Πολιτισμού
-590μ από το Πάρκο Λόφος Πανί
-780μ από την Λ. Αλίμου
-1200μ από την Λ. Ποσειδώνος
-1400μ από την Παραλία Καλαμακίου

Πολεοδομικά στοιχεία ακινήτου:
-Οικόπεδο: Επικλινές
-Σ.Δ=1,4
-Σ.Κ=40%
-Σύστημα: Πανταχόθεν ελεύθερο
-Προσανατολισμός: ΝΑ
-Όροφοι- Ύψος: ΝΟΚ

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός ακινήτου Ψ-1949
Τιμή πώλησης 750.000€ συζητήσιμη

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο ακίνητο καλώντας ή αφήνοντας ηχητικό ή γραπτό μήνυμα στο whats' app ή στο viber στον αριθμό 6944760408. Εφόσον καλύπτει τις ανάγκες σας το εν λόγω ακίνητο, θα κανονιστεί επίσκεψη. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, χρησιμοποιείστε τον κωδικό ακινήτου που αναγράφεται στην περιγραφή του ακινήτου.
Το γραφείο μας λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής νομοθεσίας.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου, χρειάζεται να υποδεικνύεται την αστυνομική σας ταυτότητα ή άλλο αποδεκτό μέσο ταυτοποίησης σας(διαβατήριο, άδεια παραμονής)καθώς και το ΑΦΜ σας, με σκοπό την σύνταξη και υπογραφή του εντύπου "υπόδειξης ακινήτου" προ της επίδειξης του ακινήτου.

-Psomiadis Technical & Real Estate-
Αναλαμβάνουμε μελέτες, ανακαινίσεις, ρυθμίσεις αυθαιρέτων, έκδοση βεβαιώσεων νομιμότητας, έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης, έκδοση ΗΤΚ, αποτυπώσεις ακινήτων, τοπογραφικές εργασίες, εκτιμήσεις αξιών ακινήτων κ.α.

Ιπποκράτους 145 - Αθήνα
2114095802, 6944760408
www.psomiadis.com
info@psomiadis.com
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
Ψ-1949 - 26/04/2024
transaction
Vente
typologie
Terrain constructible
superficie
386 m²
autres caractéristiques
Exposition sud, est
Coûts
prix
€ 750 000
Options additionnelles

Contacter l'annonceur