Appartement 3 chambres Παπάγου, Ano Cholargos, Cholargos

CholargosΠαπάγου
  • € 540 000
  • 4
  • 127
  • 2
  • 2
  • Oui
Annonce mise à jour le 08/03/2024
Description
Ανακαλύψτε αυτό το υπέροχο οροφοδιαμέρισμα υπό κατασκευή, συνολικής επιφάνειας 127 τ.μ., που βρίσκεται στον καταξιωμένο προορισμό του Παπάγου. Βρίσκεται στον 2ο όροφο και προσφέρεται προς πώληση.
Χαρακτηριστικά Κατοικίας:
3 Υπνοδωμάτια (1 Master)
1 Μπάνιο, 1 WC
Κουζίνα και Σαλόνι
Αποθήκη
1 Ανοιχτή Θέση Στάθμευσης
Το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, θερμομόνωση και καλοριφέρ. Επίσης, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με τριπλά τζάμια, σίτες και τέντες.
Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμό, νυχτερινό ρεύμα και τριφασικό ρεύμα. Τα δάπεδα είναι από ξύλο και μάρμαρο.
Η τοποθεσία είναι ιδανική, κοντά σε μετρό, συγκοινωνίες, πάρκο, σχολείο, πλατεία, εκκλησία, super market και εμπορικό κέντρο. Απολαύστε τη θέα του αστικού τοπίου και τον βόρειοανατολικό προσανατολισμό.
Απαραίτητα για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Υπόδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον/την Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτου, παροχές που σας προσφέρονται από τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Ανακαινίσεις» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό site μας: https://solutionsgroup.gr/real-estate/ Γ.Γ.
Caractéristiques
Référence
656317
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
127 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
2° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Coûts
prix
€ 540 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur