Duplex 175 m², Centre de Saronida - Zone en bord de mer, Saronida

Saronida
  • € 400 000
  • 5
  • 175
  • 3+
  • Non
Annonce mise à jour le 01/06/2024
Description

O κωδικός ακινήτου 625689 αποτελεί τον πραγματικό θησαυρό της περιοχής Σαρωνίδα στο Υπόλοιπο Αττικής.
Μια πανέμορφη μεζονέτα 2 επιπέδων, με συνολική επιφάνεια 175 τ.μ. σε συγκρότημα κατοικιών που θα σας καταπλήξει με τις πολλές ανέσεις της. Το σπίτι αποτελείται από 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τα 3 εκ των οποίων είναι master με δικό τους μπάνιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, 3 πλήρως ανακαινισμένα μπάνια και ένα WC. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2010 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ, δίνοντας έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Θα απολαύσετε άνετη θέρμανση χάρη στο αυτόνομο σύστημα θέρμανσης πετρελαίου, καθώς και σε όλους τους χώρους θα βρείτε κουφώματα αλουμινίου, επιλεγμένα πλακάκια και ξύλινα πατώματα. Η είσοδος του σπιτιού είναι ασφαλής, με θωρακισμένη πόρτα και εσωτερικό σύστημα συναγερμού. Οι εντοιχισμένες ντουλάπες θα σας προσφέρουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο, ενώ το σπίτι διαθέτει επίσης και πάρκινγκ για το αυτοκίνητο σας.
Ένα υπέροχο τζάκι θα σας κρατήσει ζεστούς τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ενώ τις ζεστές μέρες θα μπορείτε να απολαύσετε τον κήπο με τις υπέροχες ανθισμένες γωνιές του. Το σπίτι διαθέτει επίσης κλιματισμό, σίτες σε όλα τα παράθυρα, διπλά τζάμια για μεγαλύτερη απομόνωση, νυχτερινό ρεύμα και εσωτερική σκάλα που οδηγεί στα επάνω επίπεδα του σπιτιού. Το μεγάλο μπαλκόνι των 60 τ.μ. θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Η μεζονέτα προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις για μια άνετη και πολυτελή κατοικία, σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Αττικής. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε, με τιμή μόλις 400.000 €.
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Caractéristiques
Référence
625689
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
175 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 400 000
Efficacité énergétique
année de construction
2010
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur