• € 1 700 000
  • 1 124
  • 3+
Description
Κωδικός ακινήτου: 53402
Πωλείται, αποκλειστικά από το γραφείο μας, στον περίφημο Κάμπο της Χίου, παραδοσιακή Ξενοδοχειακή μονάδα συνολικής επιφάνειας 1.124,39 τ.μ. σε Οικόπεδο έκτασης 2.404,40 τ.μ.
Εκτείνεται σε 2 αυτόνομα κτίρια με ιδιαίτερο νεοκλασικό σχεδιασμό, κατασκευασμένα σύμφωνα με την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με κύρια υλικά το ξύλο και την πέτρα.
Αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα και συγκεκριμένα: ισόγειο επιφάνειας 367,19 τ.μ., όροφο επιφάνειας 355,46 τ.μ., σοφίτα επιφάνειας 331,48 τ.μ. και υπόγειο επιφάνειας 367,19 τ.μ. αλλά και ένα βοηθητικό κτίσμα επιφάνειας 70,26 τ.μ. Η νεοκλασική αρχιτεκτονική του γίνεται αντιληπτή και στα 15 δωμάτια (δίκλινα και τρίκλινα) που περιλαμβάνει η μονάδα αυτή, αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους, σε συνδυασμό με το μοντέρνο στοιχείο. Το τζάκι και η άφθονη θέα των δωματίων είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του.
Η σύνδεση μεταξύ των ορόφων πραγματοποιείται με εσωτερική, εντυπωσιακή ξύλινη κλίμακα που επικοινωνεί παράλληλα με τους κοινόχρηστους ευρύχωρους χώρους του ξενοδοχείου.
Στο ισόγειο τμήμα των εγκαταστάσεων λειτουργεί το εστιατόριο, ο χώρος πρωινού, η καφετέρια, ο χώρος του παρασκευαστηρίου (κουζίνα) όπως και το καθιστικό με το τζάκι που δημιουργούν ένα ζεστό κλίμα ιδανικό για χαλάρωση.
Ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου ή αλλιώς το διαμάντι του Κάμπου, περιτριγυρίζεται από όμορφους κήπους με εσπεριδοειδή δέντρα προσφέροντας ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ είναι ιδανική επιλογή για την πραγματοποίηση πάσης φύσεως εκδηλώσεων λόγω της διαμόρφωσης και του μεγέθους του. Επίσης διαθέτει χώρο στάθμευσης για την διευκόλυνση των φιλοξενούμενων - καλεσμένων.
Καθίσταται κατάλληλο για τουριστική εκμετάλλευση, καθώς η τοποθεσία του παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης στο κέντρο αλλά και στην εξερεύνηση του Κάμπου και των Μαστιχοχωρίων της Χίου.


Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
53402 - 29/05/2024
transaction
Vente
typologie
Immeuble
superficie
1 124 m²
chambres/pièces
3+ bains/douches
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
10 dans garage/box
Utilisation actuelle du bâtiment
Hôtel
autres caractéristiques
Câblé
Exposition externe
Coûts
prix
€ 1 700 000
Efficacité énergétique
année de construction
1930
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
Ε
Options additionnelles

Contacter l'annonceur