Duplex, neuve, 145 m², Centre, Thermi

Thermi
  • € 360 000
  • 5
  • 145
  • 3
  • Non
Annonce mise à jour le 13/04/2024
Description
Θέρμη επέκταση πολύ κοντά στο κέντρο ,μεζονέτα- μονοκατοικία νεόδμητη , υπό κατασκευή 145τμ . σύγχρονης αρχιτεκτονικής, πολυτελής, βλέπει σε πεζόδρομο.
Είναι υπό ανέγερση εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, με ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας. Διαθέτει αντλία θερμότητας σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση, Θέση στάθμευσης μεγάλες βεράντες, θυροτηλεόραση, ηλιακό θερμοσίφωνα, προεγκατάσταση συναγερμού, κλιματισμού, δορυφορικής, internet, μεγάλα ανοίγματα που προσδίδουν απόλυτη φωτεινότητα στον χώρο. Είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης (Κλάση Α+) με κέλυφος θερμοπρόσοψη, εξαιρετικές μονώσεις σε δάπεδα και τοίχους, εξώπορτα ασφαλείας, ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα θερμομονωτικά – ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά στόρια στα μεγάλα κουφώματα, πατώματα από ξύλο ή πλακάκι ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή. Υπάρχει δυνατότητα προσωπικής σας επιλογής και παρέμβασης στα υλικά, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής.
Αναλυτικότερα στο ισόγειο είναι η πυλωτή της μεζονέτας όπου μπορούν να παρκάρουν δύο αυτοκίνητα. Στον 1ο όροφο είναι η σαλοκουζίνα το ένα δωμάτιο και το WC. Στον 2ο όροφο είναι τρία άνετα υπνοδωμάτια το ένα master και δύο μπάνια. Υπάρχει δώμα που βγαίνει σε ειδικό φυτεμένο χώρο που καλύπτει όλη την επιφάνεια της μεζονέτας.

Η εταιρία Optimus Real Estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική.
Caractéristiques
Référence
EK-6169965
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
145 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
2° étage
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Système d'alarme
Exposition externe
Balcon
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 360 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, au sol, alimenté au méthane
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur