Villa indépendante Κρανίδι, Centre, Kranidi

KranidiΚρανίδι
  • € 950 000
  • 5+
  • 265
  • 3
  • Non
Description
Η Villa Lumina βρίσκεται στον Άγιο Αιμιλιανό, στο Πορτοχέλι. Εκτείνεται σε 265 τ.μ. σε τρία επίπεδα μέσα σε έναν προσεκτικά διαμορφωμένο οικόπεδο 400 περίπου τ.μ., προσφέροντας έναν γαλήνιο προορισμό με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Το ισόγειο διαθέτει μια μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αρμονικά συνδεδεμένη με ένα ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι. Μια φωτεινή τραπεζαρία με γυάλινες τζαμαρίες οδηγεί στη βεράντα και στην πισίνα, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Καταδυθείτε στην πισίνα, ξεκουραστείτε στο σαλόνι και απολαύστε γεύματα στην εξωτερική τραπεζαρία. Ένα εξωτερικό WC προσθέτει άνεση στο χώρο.
Η Villa Lumina διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια που κατανέμονται σε δύο επίπεδα για περισσότερη άνεση. Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί τρία υπνοδωμάτια, δύο μοιράζονται ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο, ενώ το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο. Ο κάτω όροφος φιλοξενεί δύο επιπλέον υπνοδωμάτια, ένα πλυσταριό, μια σάουνα, ένα παιδικό δωμάτιο και ένα ακόμα καθιστικό. Και τα δύο υπνοδωμάτια του κάτω επιπέδου μοιράζονται ένα μπάνιο με ντους και έχουν πρόσβαση σε μια μικρή απομονωμένη βεράντα.
Ανακαινισμένη το 2021 διατηρώντας την κομψότητά της από την κατασκευή της το 2007, η Villa Lumina αποτελεί μια απόδειξη της πολυτέλειας και της σύγχρονης άνεσης στην καρδιά του Αγίου Αιμιλιανού.
Informations
autres caractéristiques
Mansarde
Porte blindée
Piscine
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
642937 - 11/03/2024
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante
superficie
265 m²
chambres/pièces
5+ (5 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
autres caractéristiques
Mansarde
Porte blindée
Piscine
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 950 000
Efficacité énergétique
année de construction
2007
chauffage
Autonome, alimenté par pompe à chaleur
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur