Villa indépendante Κρανίδι, Centre, Kranidi

KranidiΚρανίδι
  • € 1 600 000
  • 5
  • 300
  • 3+
  • Non
Annonce mise à jour le 11/03/2024
Description
Η βίλα Sun-kissed Serenity εκτείνεται σε 300 τ.μ. σε δύο επίπεδα σε οικόπεδο 2.000 τ.μ. που είναι μπροστά στη θάλασσα. Ενώνοντας αρμονικά τους εσωτερικούς χώρους με τους καταπράσινους κήπους και την περιοχή της πισίνας.
Το ισόγειο διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό χώρο, μια τραπεζαρία με θέα στη θάλασσα και την πισίνα, καθώς και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και βεράντα.
Το υπόγειο, περιλαμβάνονται δύο διπλά υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια, ένα Play Room, ένα μπαρ και ένα ανεξάρτητο ξενώνα με δικό του ιδιωτικό μπάνιο και κουζίνα.
Η Sun-kissed Serenity εντυπωσιάζει με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, τον κομψό σχεδιασμό και τις σύγχρονες ανέσεις. Η μεγάλη ιδιωτική πισίνα (60 τ.μ.) έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα.Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει ξαπλώστρες, μπαρ πισίνας, χώρο χαλάρωσης, περιοχή lounge, χώρο μπάρμπεκιου και επαρκή χώρο στάθμευσης.
Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά στην αμμώδη παραλία της Πετροθάλασσας, η Sun-kissed Serenity είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες, ζευγάρια ή φίλους που αναζητούν μία απόδραση μπροστά στη θάλασσα.
Caractéristiques
Référence
477131
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante
superficie
300 m²
chambres/pièces
5 chambres, 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
autres caractéristiques
Porte blindée
Piscine
Jardin privé
Coûts
prix
€ 1 600 000
Efficacité énergétique
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur