Villa indépendante Πευκών 35, 145 62, Κηφισιά, Kefalari, Kifissia

KifissiaΠευκών 35, 145 62, Κηφισιά
  • € 3 900 000
  • 5+
  • 454
  • 3+
  • Oui
Annonce mise à jour le 28/03/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 85-4075 - Κηφισιά Κεφαλάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 454 τ.μ. σε οικόπεδο 1554 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 4 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1957 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2021. Διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, συναγερμό, διπλά τζάμια, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από αεροδρόμιο 22600 μέτρα - Τιμή: 3.900.000 €
Αυτό το συγκλονιστικό ακίνητο βρίσκεται στην Κηφισιά, στο Κεφαλάρι, σε οικόπεδο έκτασης 1.554 τ.μ., μόλις 50 μέτρα από το πάρκο Μαυρομιχάλη και 2 τετράγωνα (270μ) από το Άλσος Κεφαλαρίου. Η κατασκευή του πραγματοποιήθηκε το 1957 και το 2021 έγινε ριζική ανακατασκευή, κατά την οποία διατηρήθηκε το πετρόχτιστο κέλυφος (υπεύθυνο για την απαράμιλλη γοητεία που αναδύει το ακίνητο) και το εσωτερικό του παρέχει πλέον όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Το οίκημα αποτελείται από τρία επίπεδα:

1. Το υπόγειο 107 τ.μ. με δάπεδο πλακάκι, στο οποίο υπάρχουν 2 δωμάτια υπηρεσίας με δικό τους μπάνιο και εντοιχισμένες ντουλάπες. Ειδικά διαμορφωμένος χώρος (λεβητοστάσιο) για τις μονάδες ψύξης/θέρμανσης (boiler τριπλής ενέργειας) καθώς και εγκατάσταση για πλυντήριο - στεγνωτήριο. Επίσης η κεντρική μονάδα για το ασανσέρ, το οποίο έχει πρόσβαση σε όλους τους ορόφους.

2. Το Ισόγειο 198 τ.μ. με δάπεδο μάρμαρο και μωσαϊκό, στην είσοδο του οποίου υπάρχει WC επισκεπτών, εν συνεχεία καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα (με τοποθετημένες επαγωγικές εστίες και απορροφητήρα και θέσεις για εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές), καθημερινό καθιστικό με μεγάλο τζάκι (χτισμένο το 1957), ασανσέρ και απεριόριστη θέα του κήπου και της πισίνας.

3. 1ος όροφος 149 τ.μ. με δάπεδο παρκέ, που διαθέτει 3 υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το ένα είναι master), με δικό του μπαλκόνι και θέα στον κήπο και την πισίνα, μπάνιο, αποθηκευτικό χώρο και χώρο για καθιστικό.
Τα κουφώματα είναι ξύλινα θερμοδιακοπτόμενα.
Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ένας υπέροχος κήπος με δέντρα, πισίνα (η οποία λειτουργεί με μαγνήσιο) διαστάσεων 3,70x12,00 και κλειστό γκαράζ 2 θέσεων, του οποίου η πόρτα λειτουργεί με control.
Το κτήριο έχει σύστημα ψύξης θέρμανσης με Fan coils οροφής και επιδαπέδια που υποστηρίζονται από ηλεκτρική αντλία θερμότητας LG. Η θέρμανση είναι αυτόνομη ανά επίπεδο και όροφο, καθώς και εγκατάσταση για συναγερμό.
Το ακίνητο διαθέτει επίσης ανεξάρτητο σύστημα ζεστών νερών χρήσης με ηλιακούς συλλέκτες στην στέγη και boiler τριπλής ενέργειας (λειτουργεί με τον ήλιο, με την αντλία θέρμανσης, αλλά και με ηλεκτρικές αντιστάσεις). Σε κάθε μπάνιο υπάρχει πετσετοκρεμάστρα για τη θέρμανσή του.

Άξιο να σημειωθεί επίσης ότι έχει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης(υπάγεται στο 0,4) περίπου 180 τ.μ., συντελεστή παλαιότητας και ο συντελεστής ΈΝΦΙΑ είναι περίπου στο 20.

Το στίγμα στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Caractéristiques
Référence
85-4075
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
454 m²
chambres/pièces
5+ (5 chambres, 3 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée, avec ascenseur
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Piscine
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / bois
Coûts
prix
€ 3 900 000
Efficacité énergétique
année de construction
1957
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur