Duplex Βύρωνας, Metamorfosi Virona, Vironas

VironasΒύρωνας
  • € 330 000
  • 4
  • 99
  • 2
  • Oui
Annonce mise à jour le 05/03/2024
Description
Βύρωνας - Μεταμόρφωση, διατίθεται προς πώληση νεόδμητη μεζονέτα, συνολικής επιφανείας 99τμ, στον 5ο – 6ο όροφο, υπό κατασκευής πολυκατοικίας, η οποία θα αποπερατωθεί στα μέσα του 2025.
Η πολυκατοικία διακρίνεται για το μοντέρνο σχεδιασμό της καθώς και για τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής της τα οποία την κατατάσσουν στο επίπεδο Α+ ενεργειακής απόδοσης. Ο κατασκευαστής έβαλε στο επίκεντρο της σκέψης και του έργου του την εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών μιας οικογένειας.
Η μεζονέτα αποτελείται από δύο επίπεδα, με έκταση 48,6 τ.μ. στον 5ο όροφο και άλλα 50,5τ.μ. στον 6ο όροφο, τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω εσωτερικής σκάλας. Στο κάτω επίπεδο υπάρχει η open plan κουζίνα, το WC για τους επισκέπτες και το ευρύχωρο καθιστικό με πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα περίπου 13 τ.μ.
Το επάνω επίπεδο περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, από τα οποία τα δύο έχουν πρόσβαση σε πίσω βεράντα περίπου 8 τ.μ. καθώς και ένα άνετο μπάνιο με παράθυρο για τον φυσικό εξαερισμό του χώρου.
Στα χαρακτηριστικά της πολυκατοικίας συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων: τα Φωτοβολταϊκά Πάνελ για το κοινόχρηστο ρεύμα, ανελκυστήρας, κοινόχρηστοι χώροι με μάρμαρο, βιομηχανικό δάπεδο σε όλες τις θέσεις parking, αντιολισθητικά πατώματα στα μπαλκόνια και στην ταράτσα, αντισεισμική θωράκιση, θερμομόνωση και ηχομόνωση.
Τα επιπλέον χαρακτηριστικά του διαμερίσματος: Πόρτα ασφαλείας, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια τεσσάρων εποχών και σίτες, αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας, ενδοδαπέδια θέρμανση, εξωτερική θερμομόνωση, νυχτερινό ρεύμα, θυροτηλεόραση με δυνατότητα αυτόματης καταγραφής ήχου και εικόνας, ηλιακός θερμοσίφωνας, 1 κλειστή θέση στάθμευσης με υποδομή για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου και τέλος, αποθήκη στο υπόγειο.
Εν κατακλείδι το ακίνητο προσφέρει έναν υψηλού επιπέδου συνδυασμό άνεσης και λειτουργικότητας, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για την καθημερινή ζωή.

Ενεργειακή Κλάση: Α+

Απόσταση από:
Στάση λεωφορείων: 100μ.
Θέατρα Βράχων: 1800μ.
Πλατεία Ταπητουργείου: 400μ.
Αγορά Βύρωνα: 500μ.

Τιμή: 330.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Caractéristiques
Référence
764590
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
99 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
5° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
2 dans garage/box
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 330 000
charges de copropriété
€ 80/mois
Efficacité énergétique
année de construction
2024
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté par pompe à chaleur
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur