Appartement 2 chambres Μαρούσι, Centre, Marousi

MarousiΜαρούσι
  • € 1 150/mois
  • 4
  • 145
  • 2
  • 0
  • Non
Annonce mise à jour le 02/06/2024
Description
Διαμέρισμα προς ενοικίαση, στο Μαρούσι, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Κ.Α.Τ., υπερυψωμένο ισόγειο, διπλοκατοικίας. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 145 τ.μ.. Έχει κατασκευαστεί το 1955 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2015. Αποτελείται από 2 Υ/Δ, 1 ευρύχωρη κουζίνα, 1 σαλόνι με τραπεζαρία, 1 γραφείο, 2 μπάνια, 1 πατάρι και 2 βεράντες. Η θέρμανση του ακινήτου είναι ατομική πετρελαίου, με δεξαμενή αποκλειστικής χρήσης, έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες και είναι Γ ενεργειακής κλάσης. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική και έχει θέα σε πράσινο και σε ανοιχτωσιά. Τα δάπεδα είναι από μασίφ ξύλο, μάρμαρο και πλακάκι αρίστης ποιότητας. Το ακίνητο είναι προσόψεως, γωνιακό, διαμπερές, πολύ φωτεινό, ευάερο, ψηλοτάβανο, φρεσκοβαμμένο και διαθέτει καινούργια υδραυλική εγκατάσταση, τζακούζι, υδρομασάζ, ηλεκτρικές συσκευές, καινούργιο ηλιακό, συναγερμό, τζάκι, κλιματισμό (4 inverter delonghi) , χτιστό BBQ, κήπο με δένδρα και ανοιχτό parking επί του πεζόδρομου έμπροσθεν του ακινήτου. Βρίσκεται σε πολύ ήσυχη γειτονιά, σε πεζόδρομο, είναι ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια ή εργένηδες επιτρέπονται τα κατοικίδια και είναι άμεσα διαθέσιμο. Edrasi Real Estate, email: edrasirealestate@gmail.com, website: www.edrasirealestate.com

*Η θέση του ακινήτου στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

*Τα χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες του ακινήτου παρέχονται μετά από υπόδειξη του ιδιοκτήτη.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).

Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Caractéristiques
Référence
778774
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
145 m²
chambres/pièces
4 (2 chambres, 2 autres), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Exposition externe
Balcon
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 150/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1955
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur