Duplex, neuve, 92 m², Centre, Agios Dimitrios

Agios Dimitrios
  • € 320 000
  • 3
  • 92
  • 2
  • Oui
Annonce mise à jour le 20/03/2024
Description
Αυτό το Διαμέρισμα φιλοξενεί 92τμ ,οπου σχεδιάστηκε για να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του μια νέα, μοναδική εμπειρία, όχι μόνο όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής που διασφαλίζει την διαχρονικότητα και την ασφάλεια, αλλά και κατασκευασμένη με τις υψηλότερες ενεργειακές προδιαγραφές, με ιδιαίτερη επιμέλεια στην αρμονία των αρχιτεκτονικών στοιχείων όπως και στην επιλογή των υλικών. Ο σύγχρονος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την εξαιρετική τοποθεσία του, κοντά σε παροχές, εστιατόρια, καταστήματα και μόλις 100μ. από την κεντρική αρτηρΙα του Αγίου Δημητρίου, το καθιστούν ένα ιδανικό ακίνητο για απαιτητικούς αγοραστές.

Τοποθεσία: Ο Άγιος Δημήτριος βρίσκεται στα νότια προάστια της Αττικής και συνορεύει με το δήμο Αλίμου, Ηλιούπολης και Δάφνης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο Άγιος Δημήτριος αποτελεί την ιδανική περιοχή για νέες οικογένειες μιας και δεν είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη. Χαρακτηριστικό της είναι οι μικρές οικογενειακές οικίες δίνοντας της ένα χαρακτήρα ήρεμης επαρχιακής πόλης, ενώ έχει αρκετές ποιοτικές περιοχές πρασίνου.

Προσβασιμότητα: Βρίσκεται δίπλα από μεγάλες οδικές αρτηρίες, δίνοντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Εύκολη πρόσβαση στα Μ.Μ.Μ. (Μετρό Αγίου Δημητρίου και Δάφνης και λεωφορεία) και ίπλα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Ν.Π. (Athens Metro Mall)

Επενδυτική δυναμική: Η αγορά ακινήτου στην περιοχή αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στο πάρκο του Ελληνικού.
Caractéristiques
Référence
W-02UUG0
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
92 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
5° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
nombre total étages
2 étages
autres caractéristiques
Mansarde
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 320 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur