Penthouse excellent état, 120 m², Orio Agias Varvaras, Koridallos

Koridallos
  • € 300 000
  • 3
  • 120
  • 1
  • 2
  • Non
Annonce mise à jour le 06/04/2024
Description
Κορυδαλλός, Πλατεία Ελευθερίας: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμπερές γωνιακό Οροφοδιαμέρισμα 120τ.μ. προσόψεως στον 2ο όροφο με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, εσωτερική αποθήκη και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1990 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από πλακάκι, νυχτερινό ρεύμα, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα.

Ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα, χωρίς κοινόχρηστα. Βρίσκεται σε πολυκατοικία με 3 ιδιόκτητα όροφο διαμερίσματα. Αποτελείται από 2 άνετα υ/δ με μεγάλες ντουλάπες 1 Μπάνιο, 1 εσωτερική Αποθήκη με χώρο για το πλυντήριο, μεγάλο πατάρι κ ενιαίος χώρος κουζίνας σαλόνι 60 τ.μ. Υπάρχει έξτρα αποθήκη 20 τ.μ. στο ισόγειο. Αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με δική του δεξαμενή. Ηλιακό θερμοσίφωνα 4ετίας και boiler. Κουζίνα Veneta cucine αξίας άνω των 9.000 ευρώ. Μπάνιο ολοκαίνουριο με αλλαγμένα και τα υδραυλικά. Εντοιχισμένη ντουζιέρα Grohe. Καινούργια πόρτα ασφαλείας. Στο πιο εμπορικό σημείο του Κορυδαλλού. Μεγάλης προβολής. Δίπλα από τράπεζες, σούπερ μάρκετ, σχολεία και 100 μέτρα από την Ταξιαρχών την κεντρική αγορά του Κορυδαλλού, 500 μέτρα από την στάση Μετρό. Υπάρχει η δυνατότητα να χωριστεί και σε 2 διαμερίσματα 60 τ.μ. έκαστος για εμπορική εκμετάλλευση. Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση με πολυτελή ποιοτικά υλικά φτιαγμένο. Πωλείται λόγω μετακόμισης στην επαρχία.

Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους ή για επαγγελματική χρήση χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΟ, ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 300.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11271 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Caractéristiques
Référence
11271
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
120 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
2° étage
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 300 000
Efficacité énergétique
année de construction
1990
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur