Duplex Οίτης, 1, Mpournazi, Peristéri

PeristériΟίτης, 1
  • € 450 000
  • 4
  • 105
  • 2
  • Oui
Description
Φωλιασμένο στη ζωντανή καρδιά του Περιστερίου, αυτό το εκπληκτικό duplex προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό πολυτέλειας, άνεσης και εκπληκτικής θέας. Με έναν ευρύχωρο χώρο 105 τετραγωνικών μέτρων σχολαστικά σχεδιασμένου χώρου, αυτή η κατοικία είναι η επιτομή της εκλεπτυσμένης αστικής διαβίωσης.

Μπείτε μέσα για να ανακαλύψετε τρία όμορφα διακοσμημένα υπνοδωμάτια, που παρέχουν άφθονο χώρο για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Δύο κομψά μοντέρνα μπάνια προσφέρουν άνεση και κομψότητα, διασφαλίζοντας ότι κάθε στιγμή που περνάτε εδώ είναι απολαυστική. Το κομβικό σημείο του σπιτιού είναι ο εκτεταμένος χώρος καθιστικού-κουζίνας, όπου η απρόσκοπτη σχεδίαση συναντά τη λειτουργικότητα, δημιουργώντας έναν φιλόξενο χώρο τόσο για διασκέδαση όσο και για καθημερινή ζωή.

Καθώς διασχίζετε την κατοικία, θα μαγευτείτε από όχι ένα, αλλά τρία μπαλκόνια, το καθένα από τα οποία προσφέρει τη δική του μοναδική προοπτική του γύρω τοπίου της πόλης. Επιπλέον, μια βεράντα προσφέρει το τέλειο σκηνικό για δείπνο στο ύπαιθρο ή απλά απολαμβάνοντας τον ήλιο της Μεσογείου, απολαμβάνοντας απαράμιλλη θέα στην εμβληματική Ακρόπολη και τον μαγευτικό λόφο του Λυκαβηττού.

Αυτό το duplex είναι ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν την κορυφή της πολυτέλειας που ζουν στο Περιστέρι. Με δύο ειδικές θέσεις στάθμευσης και μια γενναιόδωρη αποθήκη, η άνεση συνυφαίνεται αβίαστα στο ύφασμα της καθημερινής ζωής. Είτε σας ελκύει η ζωντανή ενέργεια της πόλης είτε η ηρεμία του ιδιωτικού καταφυγίου σας, αυτή η κατοικία προσφέρει την τέλεια ισορροπία και των δύο, καθιστώντας την μια εξαιρετική ευκαιρία για απαιτητικούς αγοραστές.
Informations
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Jardin privé
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
EK-6241651 - 28/02/2024
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
105 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
5° étage, avec ascenseur
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Jardin privé
Coûts
prix
€ 450 000
Efficacité énergétique
année de construction
2023
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier