Penthouse Άγιος Δημήτριος (Αττική - Νότια Προάστια), Tsoukali, Agios Dimitrios

Agios DimitriosΆγιος Δημήτριος (Αττική - Νότια Προάστια)
  • € 270 000
  • 4
  • 100
  • 2
  • 2
  • Oui
Annonce mise à jour le 01/04/2024
Description
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ.
Στην όμορφη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στα νότια προάστια της Αττικής, σας προσφέρουμε ένα εκπληκτικό διαμέρισμα που συνδυάζει άνεση, ποιότητα και λειτουργικότητα.
Το διαμέρισμα εκτείνεται σε επιφάνεια 100 τ.μ. και βρίσκεται στον 2ο όροφο μιας πολυκατοικίας, απολαμβάνοντας την επιθυμητή ιδιωτικότητα και ηρεμία που προσφέρει η θέση του. Με ανοιχτό και διαμπερές σχεδιασμό, προσφέρει φωτεινούς και ευάερους χώρους.
Αποτελείται από έναν ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, τρία άνετα υπνοδωμάτια που δίνουν τη δυνατότητα για ξεκούραστο ύπνο, ένα μπάνιο και ένα WC. Η αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο και ο κλιματισμός εξασφαλίζουν την κατάλληλη θερμοκρασία όλο το χρόνο.
Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μία κλειστή θέση στάθμευσης για την άνετη φύλαξη του αυτοκινήτου σας και μία αποθήκη 8τμ για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.
Η κατασκευή του έχει γίνει με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα, ενώ η θέα προς το βουνό είναι εντυπωσιακή. Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλες βεράντες με τέντες, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θέα στο περιβάλλον σας.
Επιπλέον, διαθέτει ηλιακό, τζάκι και πατάρι, προσφέροντας έναν ευχάριστο χώρο διαβίωσης για εσάς και την οικογένειά σας.
Η ασφαλής είσοδος με πόρτα ασφαλείας και η θυροτηλεόραση προσφέρουν επιπλέον αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας. Το διαμέρισμα επιτρέπει την παρουσία κατοικιδίων και βρίσκεται εντός σχεδίου, σε οικιστική ζώνη.
Η πρόσβαση είναι εύκολη και ασφαλής, μέσω άσφαλτου, και το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για επαγγελματική στέγη.
Εάν αναζητάτε ένα σπίτι που συνδυάζει ποιότητα, άνεση και λειτουργικότητα, τότε αυτό το διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να το δείτε από κοντά, επικοινωνήστε αποκλειστικά με την HK CAPITAL INVESTMENTS REAL ESTATE στα παρακάτω τηλέφωνα: 2100108293, 6987221138. Κωδικός ακινήτου: 5397-A.
Caractéristiques
Référence
5397-A
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
100 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
2° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Exposition externe
Jardin commun
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 270 000
charges de copropriété
€ 40/mois
Efficacité énergétique
année de construction
2004
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur