Appartement 2 chambres troisième étage, Paradeisos, Marousi

Marousi
  • € 230 000
  • 3
  • 98
  • 1
  • 3
  • Oui
Description
Όμορφο διαμέρισμα προς πώληση στην περιοχή του Παράδεισου Αμαρουσίου. Είναι διαμπερές και πολύ φωτεινό και βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο κοντά στην Λ. Κηφισιίας και το εμπορικό κέντρο της περιοχής, καθώς και την Αττική Οδό το Mall & Golden Hall.

Το διαμέρισμα είναι 98τμ στον 3ο όροφο και διαθέτει καθιστικό, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και περιμετρικά άνετες βεράντες. Επίσης, διαθέτει αποθήκη και 1 θέση στάθμευσης στην πυλωτή. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με μονά τζάμια, και δυνατότητα αυτονομίας θέρμανσης με φυσικό αέριο. Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση αλλά χρήζει εκσυγχρονισμού.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
S1170S1 - 12/03/2024
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
98 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
3° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Système TV avec parabole satellitaire
Coûts
prix
€ 230 000
Efficacité énergétique
année de construction
1978
chauffage
Centralisé, alimenté au méthane
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur