Annonce mise à jour le 13/06/2024
Description
Διαθέσιμο προς μίσθωση, ισόγειο κατάστημα με υπόγειο, συνολικής επιφάνειας 201,00 τ.μ., επί της οδού Μητροπόλεως 74, στο κέντρο της Θσσαλονίκης.
Το κατάστημα αποτελείται από δύο επίπεδα, το ισόγειο έχει συνολική επιφάνεια 81,00 τ.μ. ενώ το υπόγειο έχει συνολική επιφάνεια 120,00 τ.μ., από τα οποία τα 56,00 τ.μ. είναι χώρος κύριας χρήσης. Τα δύο επίπεδα επικοινωνούν μέσω πλατιάς εσωτερικής σκάλας, ενώ υφίσταται τουαλέτα στο ισόγειο. Το κατάστημα έχει πρόσοψη μήκους 3,25 μ.. Στο υπόγειο του καταστήματος έχουν πραγαμτοποιηθεί πρόσφατα εργασίες συντήρησης (νέα φρεάτια, νέες αντλίες, κλίση πατώματος και περιμετρική υγρομόνωση έως ένα μέτρο) προκειμένου να προσφέρεται αυξημένη προστασία στο αποθηκευμένο εμπόρευμα.

Το κατάστημα βρίσκεται σε σημείο μεγάλης προβολής, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μητροπόλεως που αποτελεί την κυριότερη εμπορική οδό της πόλης μετά την οδό Τσιμισκή. Επί της οδού Μητροπόλεως συναντώνται πολλές υπηρεσίες υγειονομικού σκοπού, καταστήμτα ένδυσης και υπόδυσης, κοσμηματοπωλεία κ.α..

Το κατάστημα σήμερα είναι κενό και άμεσα επισκέψιμο. Οι φωτογραφίες της αγγελίας αποτυπώνουν την κατάσταση του εσωτερικού όσο ακόμα ήταν μισθωμένο από τον προηγούμενο χρήστη.
Caractéristiques
Référence
EK-6273571
transaction
Location
typologie
Local commercial
superficie
201 m²
chambres/pièces
1 bain/douche
nombre total étages
2 étages
vitrines
3 m linéaires
autres caractéristiques
Exposition externe
Coûts
prix
€ 2 900/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
état
À rénover
Options additionnelles

Contacter l'annonceur