Appartement 2 chambres Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 160 000
  • 3
  • 63
  • 1
  • 3
  • Oui
Annonce mise à jour le 21/05/2024
Description
Διαμέρισμα Προς Πώληση, δίπλα στο Ιπποκράτειο εξαιρετικό άριστης διαρρύθμισης 63τ.μ. στον 3ο όροφο της οικοδομής με ασανσέρ. Το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο, με ανακαίνιση υψηλών προδιαγραφών και αποτελείται από ενιαία σαλοκουζίνα, δυο άνετα υπνοδωμάτια με δύο ντουλάπες και το μπάνιο. Η θέρμανση του είναι με ατομικό καυστήρα φυσικού αερίου. Το διαμέρισμα διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφάλειας, δάπεδα από γρανιτοπλακάκια, συνθετικά κουφώματα ενεργειακής κλάσης, διπλής υάλωσης. Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο με ωραίο προσανατολισμό και έχει πολύ εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα κάθε είδους, σχολεία, πολλές αστικές συγκοινωνίες και κοντά από την μελλοντική στάση του μετρό. Η οικοδομή είναι κατασκευασμένη το 1975 και χαρακτηρισμένη πράσινη από την ΥΑΣΒΕ. Είναι ιδανική επιλογή για φοιτητές, οικογένειες και εργαζόμενους, επενδυτική ευκαιρία €160.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caractéristiques
Référence
835388
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
63 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
3° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 160 000
charges de copropriété
€ 15/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1975
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur