Duplex Άγιος Θωμάς, Ergatikes Polikatoikies, Marousi

MarousiΆγιος Θωμάς
  • € 1 600/mois
  • 5
  • 170
  • 3+
  • Non
Annonce mise à jour le 02/06/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 6811548 - Μαρούσι Άγιος Θωμάς ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2000 και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - πετρέλαιο, θέα σε πάρκο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, A/C, συναγερμό, τέντες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από μετρό 400 μέτρα - Τιμή: 1.600 €


Ενοικιάζεται αυτόνομη μεζονέτα 170 τ.μ. υπερυψωμένου ισογείου στο Μαρούσι πολύ κοντά στον προαστιακό της Νερατζιώτισσας.


Έχει ενδοδαπέδια θέρμανση ατομική πετρελαίου, boiler, δρύινα δάπεδα στα υπνοδωμάτια και πλακάκι στους υπόλοιπους χώρους, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, συναγερμό και 1 ανοιχτή θέση στάθμευσης με φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου.


Το ακίνητο είναι προσόψεως, βλέπει σε πάρκο και έχει ανοιχτό ορίζοντα, είναι ηλιόλουστο, έχει νότιο προσανατολισμό, είναι διαμπερές με μεγάλες βεράντες μπροστά και πίσω, διαθέτει επίσης τέντες και στα υπνοδωμάτια.


Η μεζονέτα αποτελείται από 3 επίπεδα.


Στο 1ο επίπεδο είναι η κεντρική είσοδος της μεζονέτας, όπου βρίσκεται ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, το wc επισκεπτών, η κουζίνα η οποία είναι κλειστή αλλά συνδέεται και με ξεχωριστός χώρο οπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθιστικό κουζίνας, ή γραφείο.
Το σαλόνι έχει μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε μία πολύ άνετη βεράντα.


Στο 2ο επίπεδο υπάρχουν 3 υ/δ, εκ των οποίων το ένα είναι master και 1 μπάνιο ακόμα που εξυπηρετεί τα άλλα 2 υπνοδωμάτια.
Ολα διαθέτουν μεγάλες βεράντες με θέα σε πάρκο, δρύινα δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση.


Στο 3ο επίπεδο-σοφίτα βρίσκεται ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο 40 τ.μ. με δικό του μπάνιο και παράθυρα που βλέπουν σε πράσινο και στην κάτω βεράντα του ενός υπνοδωματίου.


Το σπίτι είναι πολύ φωτεινό, σε μια όμορφη και βολική γειτονιά του Αμαρουσίου αφού έχει πολύ εύκολη πρόσβαση στην Αττική οδό, τον προαστιακό, όλα τα εμπορικά και ιατρικά κέντρα.


Η μεζονέτα δεν έχει κοινόχρηστα.

Άμεσα διαθέσιμη


Περισσότερα διαθέσιμα ακίνητα στο www.dp-properties.gr
Caractéristiques
Référence
6811548
transaction
Location
typologie
Duplex
superficie
170 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Système d'alarme
Porte blindée
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 600/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
2000
chauffage
Autonome, au sol, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur