Duplex, excellent état, 200 m², Kalamaki, Alimos

Alimos
  • € 590 000
  • 4
  • 200
  • 3
  • Non
Annonce mise à jour le 20/03/2024
Description
Παρουσιάζοντας μια υπέροχη μεζονέτα με αξιόλογα χαρακτηριστικά, που καταλήγει σε μια εξαιρετικά ελκυστική κατοικία. Με έκταση 200 τ.μ., η κατοικία αυτή διαθέτει ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια, που υπόσχονται άνεση και φιλοξενία. Η σύγχρονη κουζίνα είναι προσεκτικά εξοπλισμένη με άφθονες αποθηκευτικές λύσεις, παρέχοντας όχι μόνο χώρο για μαγειρικές προσπάθειες αλλά και για κοινωνικές συγκεντρώσεις. Ένα παρακείμενο γραφείο προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για εργασία ή δημιουργικές αναζητήσεις, συμπληρώνοντας την πρακτικότητα του σπιτιού. Το ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, προσφέρει στιγμές ζεστασιάς. Ανεβαίνοντας στο δεύτερο επίπεδο, ανακαλύπτει κανείς τρία υπνοδωμάτια, δύο από τα οποία διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια που προσφέρουν μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Στον εξωτερικό χώρο, ένας σχολαστικά διαμορφωμένος κήπος 150 τ.μ. προσφέρει μια γαλήνια όαση, ιδανική για χαλάρωση. Κατασκευασμένο με υλικά κορυφαίας ποιότητας, αυτό το σπίτι εξασφαλίζει τόσο διαρκή αντοχή όσο και διαχρονική αισθητική.

Τοποθεσία: Βρίσκεται στη Αθηναϊκή Ριβιέρα και αποτελεί από τις ανερχόμενες γειτονιές στα νότια της Αθήνας, μόλις 7,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια φιλική προς την οικογένεια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της. Ο ‘Αλιμος διαθέτει παραθαλάσσιες διαδρομές, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και clubs. Η αγορά κατοικίας στον Άλιμο αποτελεί επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά, καθώς είναι κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες για αυτούς που διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσουν να νοικιάζουν για θαλάσσιες αποδράσεις.
Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά και 45 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο
Επενδυτική δυναμική Η γειτονιά είναι έτοιμη να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης του Ελληνικού.
Caractéristiques
Référence
W-02UJLJ
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
200 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Jardin privé
Coûts
prix
€ 590 000
Efficacité énergétique
année de construction
1985
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur