Appartement 2 chambres deuxième étage, Centre, Kalamariá

Kalamariá
  • € 250 000
  • 3
  • 92
  • 1
  • 2
  • Oui
Annonce mise à jour le 13/06/2024
Description
Διαθέσιμο προς πώληση, εξαιρετικό ολοκαίνουριο διαμέρισμα 2ου ορόφου, σε οικοδομή κατασκευής 2007 επί της οδού Παναγιώτη Χαραλαμπίδη, στην περιοχή Νέα Κρήνη-Άγιος Ιωάννης, Καλαμριά, Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα, συνολικής μεικτής επιφάνειας 92 τ.μ., και καθαρής επιφάνειας 66 τμ περίπου, αποτελείται από δύο (2) υπνοδωμάτια, πολύ μεγάλο και ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα δεν έχει κατοικηθεί ποτέ έως τώρα.

Το ακίνητο είναι διαμπερές και πολύ φωτεινό, με πρόσοψη επί της οδού Παν. Χαραλαμπίδη αλλά και στον μπροστά αύλιο χώρο της οικοδομής, και διαθέτει εξαιρετική ανοιχτωσιά αλλά και υπέροχη θέα μέχρι τη θάλασσα. Υπάρχει άνετο και ευρύχωρο περιμετρικό μπαλκόνι που καλύπτει σχεδόν όλο το ακίνητο, ενώ τα κουφώματα του είναι αλουμινίου διπλής υάλωσης. Υπάρχει εγκατεστημένο το δίκτυο ώστε να τοποθετηθεί αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με φυσικό αέριο, με ολοκαίνουρια τοποθετημένα σώματα ενώ ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει απλώς να εγκαταστήσει τη μονάδα του φυσικού αερίου. Τα δάπεδα του διαμερίσματος αποτελούνται από πλακάκι σε όλους τους χώρους, ενώ υπάρχει μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα πλησίον της εισόδου του διαμερίσματος, καθώς και πατάρι εντός του μπάνιου. Η πολυκατοικία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ διαθέτει πολύ μεγάλο ασανσέρ και σύστημα CCTV στην είσοδο της οικοδομής στο οποίο όλοι οι ένοικοι/ιδιοκτήτες δύναται να έχουν πρόσβαση.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ήσυχη και άμεσα προσβάσιμη περιοχή ανάμεσα στους οικισμούς Αγίου Ιωάννη και Νέας Κρήνης, με πολλούς χώρους πρασίνου και σε πολύ κοντινή απόσταση από το Πολυλειτουργικό Πάρκο και το Άλσος Νέας κρήνης, και εξυπηρετείται πλήρως από το Σύστημα Αστικών Συγκοινωνιών αλλά και μελλοντικά από το Μετρό Θεσσαλονίκης που αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία εντός του 2024, καθώς η στάση Μετρό "Νέα Κρήνη" βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από το διαμέρισμα.

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Παναγιώτη Χαραλαμπίδη, σε άμεση γειτνίαση με τις οδούς Κανάρη και Ανδρέα Παπανδρέου, όπου συναντώνται πληθώρα υπηρεσιών και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ, καταστήματα λιανικής πώλησης, σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, τράπεζες κ.α.. Η απόσταση του διαμερίσματος από το παραλιακό μέτωπο υπολογίζεται σε περίπου 1 Χλμ.
Caractéristiques
Référence
EK-6306495
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
92 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
2° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 250 000
charges de copropriété
€ 20/mois
Efficacité énergétique
année de construction
2007
chauffage
Autonome
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur