Appartement 3 chambres neuf, premier étage, Polidroso, Chalandri

Chalandri
  • € 510 000
  • 4
  • 118
  • 2
  • 1
  • Oui
Description
Ένα μοντέρνο διαμέρισμα minimal σχεδιασμού και υψηλής ενεργειακής απόδοσης που βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Χαλανδρίου σε έναν ήσυχο δρόμο στην καταπράσινη περιοχή κοντά στο ρέμα. Προσφέρει πολλές επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας, όπως εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό και τη Λεωφόρο Πεντέλης. Καθώς και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλα τα καταστήματα, τα καφέ-μπαρ, τα εστιατόρια και τα σχολεία. Το κτίριο είναι υπό κατασκευή και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2024.

Το διαμέρισμα είναι 118τμ στον 1ο όροφο. Διαθέτει άνετο σαλόνι με τζάκι, μοντέρνα κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Διαθέτει ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα στο καταπράσινο περιβάλλον της περιοχής, αποθήκη και πάρκινγκ. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν θερμομόνωση, αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση με φυσικό αέριο, ενεργειακά κουφώματα, ηλιακούς συλλέκτες, πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση για σύστημα συναγερμού, μοντέρνα έπιπλα κουζίνας, προεγκατάσταση μονάδων κλιματισμού, φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου κ.λπ.
Ενεργειακή κλάση Α+

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
S1200A1 - 17/05/2024
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
118 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Système TV avec parabole satellitaire
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 510 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur