Hôtel en Location

NauplieΝαύπλιο
  • € 1/mois
  • 285
Annonce mise à jour le 15/03/2024
Description
Σε μία από τις πιο κεντρικές και ιστορικές περιοχές της πόλης, λίγα μέτρα μακριά από το Δημαρχείο και μόλις 150 μέτρα από την πλατεία Συντάγματος, διατίθεται προς ενοικίαση ένα γωνιακό κτίριο 4 επιπέδων με συνολικό εμβαδόν 285 τ.μ., συμπεριλαμβανομένου ενός δώματος 25 τ.μ. με ιδιωτική βεράντα και θέα στο Παλαμήδι.

Το κτίριο απαιτεί εσωτερική ανακαίνιση για την διαμόρφωση και αυτονομία των χώρων.
Στο ισόγειο 64 τ.μ., δημιουργούνται 2 άνετα δωμάτια ή ένας ευρύχωρος χώρος υποδοχής - πρωινού, ο οποίος επικοινωνεί εσωτερικά με τους άλλους ορόφους μέσω ενός εσωτερικού ακάλυπτου χώρου.
Στον 1ο και 2ο όροφο, μπορούν να διαμορφωθούν έως και 3 ευρύχωρα δωμάτια, ενώ το δώμα είναι ιδανικό για μία αυτόνομη, ευρύχωρη σουίτα με ιδιωτικό μπαλκόνι.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του κτηρίου είναι πολλαπλά.
Η ιστορία του, ως ένα κτίριο που έπαιξε ρόλο στην επαναστατημένη Ελλάδα, η εξαιρετική του θέση και η αρχιτεκτονική του με μπαλκόνια στην πρόσοψη, το καθιστούν μία σπάνια ευκαιρία.
Επιπλέον, βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της παλιάς πόλης, με τη δυνατότητα να επισκεφθείτε με τα πόδια την παραλία της Αρβανιτιάς, τα μουσεία της πόλης και να έχετε πρόσβαση στο λιμάνι της πόλης.
Επιπλέον, βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τα κτελ και το χώρο στάθμευσης των ταξί.
Οι φωτογραφίες που παρέχονται δεν απεικονίζουν ακριβώς τη θέση του ακινήτου, αλλά δίνουν μία γενική εικόνα της παλιάς πόλης.
Διαθέσιμο άμεσα.

Skouras Real Estate

Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο
Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100
Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR
Τηλ. Κέντρο: 27520-29529
Κιν.: 6998684457
www.skourasrealestate.gr
vbo@skourasrealestate.gr
Υπεύθυνος Ακινήτου: Βασίλης Μπόκος

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Caractéristiques
Référence
890470
transaction
Location
typologie
Immeuble
superficie
285 m²
nombre total étages
3 étages
Utilisation actuelle du bâtiment
Hôtel
Coûts
prix
€ 1/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1828
état
À rénover
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Options additionnelles

Contacter l'annonceur